Δευτέρα, 2 Απριλίου 2007

ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ!

Ο μυστηριώδης κύριος, με το sic όνομα Th. Unfaithful, κάνει μια δυναμική παρουσία στους "λογοτεχνικούς κύκλους", με την υπεροχότατη τριλογία του. Τα διάβασα και τα τρία μονορούφι και τα προτείνω χωρίς φόβο και πάθος.

Βιβλίο 1ο: ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ
Η τέχνη της απιστίας. Το απόλυτο εγχειρίδιο για κάθε επίδοξο-η άπιστο-η. Πρακτικές συμβουλές καθώς και ειδικές ασκήσεις για να απιστήσετε με σιγουριά και ασφάλεια.
Βιβλίο 2ο: ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ
Η τέχνη του να χωρίζεις με στυλ. Για αυτούς που δεν αφομοίωσαν το πρώτο βιβλίο και πιάστηκαν να διαπράττουν το έσχατο αμάρτημα της απιστίας προς τον-την σύντροφο. Για όσους επίσης, θέλουν να κάνουν το μπραφ και να χωρίσουν αλλά δεν τολμούν. Χρήσιμες συμβουλές για να ζήσει κανείς, ξανά, ως εργένης.


Βιβλίο 3ο: ΒΙΤΣΙΩΝ ΕΓΚΩΜΙΟΝ
Μακράν το καλύτερο της τριλογίας του κ. Unfaithful. Για αυτούς που, πέρασαν από τις Συμπληγάδες (λέγε με γάμο), επιβίωσαν από τη Λερναία Ύδρα (λέγε με απιστία), νίκησαν το λιοντάρι της Νεμέας (λέγε με πεθερά) και αφού πήραν και το πτυχίο και το έκαναν κορνίζα (λέγε με διαζευκτήριο), αναζητούν άλλους τρόπους διασκέδασης. Ο απόλυτος οδηγός για να απελευθερώσετε τον καταπιεσμένο σας ερωτισμό. Ελάτε... μην ντρέπεστε! Όλοι μας έχουμε βίτσια!

Η τριλογία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ και η μετάφραση είναι της εξαιρετικής Σίσσυς Καπλάνη (ναι, ναι της "φωνής").

Δεν υπάρχουν σχόλια: