Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Πάμε στον Άδωνι για καφέ;;;


Δεν μου έφταναν οι δηλώσεις (Ρα)Τατούλη που οδήγησαν και στην εκπαραθύρωσή του. Δεν μου έφτανε η συνέντευξη Αλογοσκούφη στον Πρετεντέρη (άντεξα και είδα δέκα ολόκληρα λεπτά!). Δεν μου έφτανε ο Γιώργος Λιάγκας, σε απογευματινό τηλεπαιχνίδι (χθες το ανακάλυψα και αυτό)... Ήρθε και με αποτέλειωσε ο Χαρδαβέλλας, χθες βράδυ. Σκέψου να παρακολουθούσα και εντατικά τηλεόραση!

Πάνω λοιπόν στο ζάπινγκ χθες, πετυχαίνω Χαρδα-βδέλλα με θέμα την Ευγενία και τον Άδωνι. Τον Άδωνι Γεωργιάδη ντε, του ΛΑΟΣ! Η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος Γεωργιάδη, είναι από ότι πληροφορήθηκα η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού - reallity show : "Η στιγμή της Αλήθειας" και επίσης ταλαντούχα μουσικός.



Από το παιχνίδι, έχω δει ένα video που μου έστειλε η αδερφή μου από το youtube. Έδειχνε μια κυρία που καθόταν σε μια καρέκλα καλωδιομένη και η παρουσιάστρια, η Ευγενία, της έκανε προσωπικές ερωτήσεις και έπρεπε να απαντήσει ειλικρινά, όσο δύσκολο κι αν ήταν (δεν είδα να ζορίζεται κιόλας), σε ερωτήσεις τύπου: "Πόσες φορές έχεις κάνει one night stand;" , ενώ ο γκόμενος από κάτω χειροκροτούσε τη στιγμή που γινόταν ρεζίλι στο πανελλήνιο. Αν η παίκτρια απαντούσε λάθος, ο καλώδιος θα το έδειχνε και το ευτυχές ζευγάρι, θα έχανε τα φράγκα. Στο συγκεκριμένο video, φοβερή η παρουσία της αδερφής του γκόμενου. Δεν το συζητώ!

Το θέμα όμως εδώ είναι ο Άδωνις! Άνετος μπροστά στην κάμερα του "Αθέατου Κόσμου", δήλωσε πως αυτός έπεισε τη σύζυγό του να παρουσιάσει το τηλεπαίχνιδο. Αμέσως μετά είπε, πως αν γνώριζε από πριν το περιεχόμενο του τηλεπαιγνίου δεν θα το επέτρεπε. Μετά από λίγο όμως είπε, πως η Ευγενία του είναι σοβαρό και συγκροτημένο άτομο και δεν φοβάται ότι θα παρασυρθεί από το επικίνδυνο περιβάλλον της τηλεόρασης (ανθυγιεινό θα το έλεγα εγώ) αλλά αν υποπέσει στην αντίληψή του ότι καβαλάει καλάμι (δεν το είπε έτσι μην ταράζεσαι!), θα της μιλήσει ώστε να την νουθετήσει, γιατί παρότι φαίνεται το αντίθετο, είναι δημοκράτης (αυτό έτσι ακριβώς το είπε , πίστεψέ με!).

Διαδικτυακά κουτσομπολιά από την άλλη, κάνουν λόγο για μια Βίκυ Χατζηβασιλείου που ενώνει οικογένειες (ποια είναι πάλι αυτή;) ενώ αμέσως μετά η Ευγενία τα κλείνει! Τέτοια ακούει ο Άδωνις και αγριεύεται και μετά λέει, τα δύο πρώτα επεισόδια (πόσα έχουν παιχτεί και δεν έχω πάρει χαμπάρι;), απαγόρευσε στα παιδιά τους την τηλεθέαση του παιγνίου που παρουσιάζει η μανούλα. Διότι, λέει, όπως τους εξήγησε, το περιεχόμενο δεν είναι κατάλληλο για παιδιά. Μην ξεχάσουν και τα παιδιά τα αρχαία που ξέρουν, δηλαδή!

Αμφότεροι Ευγενία και Άδωνις, δήλωσαν ευτυχισμένοι μαζί και σε καμία περίπτωση πρόθυμοι, να συμμετείχαν ως παίκτες στο συγκεκριμένο τηλεπαίχνιδο.

Γεια σου ρε Άδωνι, παρεξηγημένε δημοκράτη!



12 σχόλια:

Μηθυμναίος είπε...

Άστα Ντάνα, χανόμαστε! Τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμη. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, παρά μόνο ειδήσεις στο Σκάι, και κάπως τα 3 κρατικά κανάλια...
Είμαι λάτρης του ραδιοφώνου που δεν παύει δίπλα μου ακόμη και τις νύχτες!
Δεν έχω την δει, έχω ακούσει, όμως, σχόλια (τα χειρότερα) γι' αυτή την άθλια εκπομπή. Και μου φτάνει.
Αν τύχει κι έρθεις στην Αθήνα θα πάμε για καφέ, όχι στο Άδωνι παρα στον ΙΑΝΟ! Έναν καταπληκτικό χώρο!!!
Φιλάκια

Mamaloukas είπε...

emena me aresei h Eygenia! ta lete ayta giati zhleyete!

the boy with the arab strap είπε...

μα καλα χρυση μου γιατι χαλας το ωραιο σου μπλογκ με το ανεβαζεις τετοια ποστ , αγνοησε τους

Ανώνυμος είπε...

fantasou kai na evlepes kai tileorasi. ti tha ginotan?
aporw me posous akomi tileasteres tha emplekes.

Unknown είπε...

Στράτο μου, η εδραίωση των σκουπιδιών στην tv, είναι πλέον γεγονός κι εμείς δεν έχουμε παρά να το χλευάζουμε και να πατάμε το off, εύκολα.

Μου αρέσει ο καφές στο IANOΣ, μυρίζει μελάνι και χαρτί!

Σε φιλώ!

Unknown είπε...

Κύριε Μαμαλούκα, είπα εγώ πως δεν μ' αρέσει η Ευγενία;;; Να πέσει η AGB να με κάψει!

Unknown είπε...

lost thoughts, light, love, life...

Γιατί δεν είχα "θέμα" και γιατί κατά βάθος είμαι μια κατίνα με τα όλα της!

Ουφ, το είπα και μου 'φυγε το βάρος!

:)

Unknown είπε...

Ανώνυμε/μη, κι εγώ απορώ...

Απορώ με την καρδιά μου, που αντέχει να πονά... που λέει και ο Μάκης!

mamaloukas είπε...

Κύριε Μαμαλούκα... με πέθανες... ίσια στην καρδιά μου ρθε το βέλος...

Unknown είπε...

Κύριε Μαμαλούκα, είναι στο κλίμα του υψηλού επιπέδου του ποστ. Εδώ μιλάμε για Ευγενία και Άδωνη!

Σας παρακαλώ...

Υ.Γ. : Άλλη φορά θα σε λέω Μητσάρα! :)

Pink_Fish είπε...

Χε, χε, χε….λοιπόν, χτες βράδυ αθέτησαν την υπόσχεσή μου και είδα τη «Στιγμή της κυρίας Μπουμπούκου». Είχε λοιπόν ένα νεαρό (sic), τον οποίον ρώτησαν αν έχει κλέψει λεφτά από το πορτοφόλι της μάνας του για να παίξει τζόγο. Ο δόλιος είπε ψέματα, και όχι μόνο έγινε ρόμπα αλλά έχασε και τα μάνευ. Μετά είχε δύο συγκατοίκους, οι οποίοι τάχα μου-τάχα μου άφηναν υπονοούμενα για τη σχέση τους για να πάρουν τα λεφτουδάκια. Και όχι τίποτε άλλο, μόλις είχα φάει και το γιαούρτι μου και δεν είχα τι να πετάξει σ’ αυτούς τους καραγκιόζηδες. Γκώσαμε πια!

P. Kapodistrias είπε...

Έλεοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!