Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Κατόπιν Ευρωεκλογών 2009


Μεγάλος νικητής των φετινών Ευρωεκλογών : Το Super Paradise και ακολουθεί σε απόσταση βατραχοπέδιλου, η Ψαρού.

Τοπικά, σημαντικές πρωτιές στα θαλάσσια εκλογικά τμήματα του Αγίου Νικολάου (β' περιφέρεια Άμμος), στην Α΄ Azzuro και στα 4 εκλογικά κέντρα του Γέρακα. Αν και το τελευταίο υπέστη ελαφριά μείωση των γυμνιστών διότι λόγω τριημέρου, έπαιξε πολύ "οικογένεια με τρία παιδιά, αντίσκηνο, σκύλο, μπωλ με κεφτέδες και i-pod".

Μεγάλη και η συρροή αλλοδαπών στο Β' Λαγανά (Περιοχή Βεζάλ), όπου ψήφισαν οι Ευρωπαίοι παραθεριστές. Η συμμετοχή των Βρετανών, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ και κάτι μπουκάλια μπίρας στα κεφάλια Αλβανών υπηκόων, οι οποίοι προσπάθησαν να ψηφίσουν ως Ιταλοί.

Στο εκλογικό τμήμα του Λόγγου Βασιλικού, μεγάλη πρωτιά της παράταξης των Ελλήνων Κυνηγών ενώ σε πλήθος ορεινών χωριών, νίκησε ο Σοσιαλισμός.

Στα εκλογικά τμήματα της Χώρας, προσήλθαν για να ψηφίσουν μόνο ο νόντσολος γνωστής ενορίας, ο ξάδερφος του Έντεκα (Son of Eleven) και η Τασία από τα Γύφτικα.

Και εις ανώτερα... τα ποσοστά αποχής ντε!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτό που λέμε "η φύση εκδικείται".
Ε μέχρι πότε θα άντεχαν και οι παραλίες να μας βλέπουν κάθε μέρα να παίρνουμε τα βουνά.

Μάκια

Τσαλαπετεινός είπε...

Το αγαπημενο μου Ναυάγιο πώς πήγε από προσέλευση; Έχει γίνει καταμέτρηση ή έχουν σκαλώσει τα αποτελέσματα στο υπουργειο εσωτερικών;

Ιωάννα είπε...

Και εγώ που νόμιζα οτι από τη Λούχα βγαίνουν τα exit pols! Από ότι φαίνεται όμως, από αλλού βγήκαν τα exit pools. Η Ψαρού ε; τι μου λες;!

Unknown είπε...

Φοράδα μου!

Ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Μία υποψία μόνο πέρασε από το μυαλό μου όταν είδα να ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΛΑΟΣ αλλά το ξεπέρασα γρήγορα...

Καλό το γαμοπίλαφο;;;

Φιλί!

Unknown είπε...

Τσαλαπετεινέ μου, ναυάγιο το Ναυάγιο... Ακόμα να πάρουμε αποτελέσματα. Είχε μποφόρ από εκεί, βλέπεις!

:)

Unknown είπε...

Ιωάννα μου, πιο σωστά θα έβγαιναν τα γκάλοπ αν έβγαιναν από τη Λούχα! Όχι που τα κάνανε μαλλιοκούβαρα οι προφεσόροι!

Φιλιά σε όλους σας!

kiki είπε...

Σωστήηηηηηη! Super Paradise VERSUS Azzuro!!!