Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Είμαστε στον αέρα!

Μια Κυριακή -και το περίμενα πως θα 'ταν Κυριακή!- του Οκτώβρη που μόλις πέρασε, εγκαινιάσαμε, στην πάντα αγαπημένη και ιδιαιτέρως φιλόξενη ραδιοσυχνότητα του ΣΤΙΓΜΑ 97.6, την εκπομπή "Ξεφυλλίζοντας μετά Μουσικής". Μια εκπομπή για τα βιβλία και τους συγγραφείς τους. Ενίοτε και για τους αναγνώστες τους. Κι όλα αυτά με επιστέγασμα αγαπημένες μουσικές.

Μετά από τις  λίγες, πρώτες αυτές εκπομπές που βγήκαν στον αέρα μέχρι και σήμερα, νοιώθω  χαρούμενη  και ιδιαιτέρως τυχερή, επειδή έχω τη στήριξη και την αγάπη πολλών ανθρώπων. Δικών μου ανθρώπων, φίλων, αγαπημένων, συνεργατών μα και άγνωστων. Ανθρώπων που δεν γνωρίζω ή που γνωρίζω ελάχιστα μέσα από την διαδικτυακή μου δράση.
Ξέρω πως το ευχαριστώ μέσα από το  blog ίσως να είναι ελάχιστο αλλά είναι ειλικρινές. Χρωστώ κι ένα μεγάλο ευχαριστώ  και σε όλα τα παιδιά στον ΣΤΙΓΜΑ Radio, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια.
Η απειρία μου είναι εμφανής και κάνω λάθη. Υπόσχομαι να τα διορθώσω ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να τα διορθώσω. Το σίγουρο είναι πως ό,τι κάνω το κάνω με αγάπη. Δεν θα μπορούσα αλλιώς!

Η εκπομπή, βγαίνει στον αέρα του ΣΤΙΓΜΑ κάθε Κυριακή 11π.μ. με 12μ.μ.. Για όποια ή όποιον επιθυμεί να ακούσει τις προηγούμενες εκπομπές, είναι συγκεντρωμένες όλες εδώ και κάθε εβδομάδα θα ανεβαίνει η καινούργια.

Για βιβλιοπροτάσεις, σχόλια και ό,τι άλλο προκύψει μπορείτε να επικοινωνείτε στη σελίδα της ομάδας στο FB, "Ξεφυλλίζοντας μετά Μουσικής" ή via e-mail στο stigmabook@gmail.com .

Καλές ακροάσεις και καλές αναγνώσεις!

4 σχόλια:

Μηθυμναίος είπε...

Αγαπητή μου Ντάνα,
Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου, πρώτα καλές εκπομπές! Τις καλύτερες! Κι ακόμα να συνεχίσεις να νοιώθεις χαρούμενη γιατί είμαι σίγουρος πως ναι, θα έχεις "τη στήριξη και την αγάπη πολλών ανθρώπων".
Να λοιπόν ένας "που γνωρίζεις ελάχιστα μέσα από την διαδικτυακή σου δράση" αλλά αισθάνεται σαν δικός σου!
Αφού σ' ακούσω... θα σου πω...
Πάντως -και το λέω με βεβαιότητα- η επιτυχία είναι δεδομένη!

Unknown είπε...

Καλέ μου Στράτο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Μετά από τόσα χρόνια παρεούλα εδώ, ακόμα κι αν δεν έχουμε συχνή επικοινωνία, γνωρίζουμε καλά πια πως καμία σημασία δεν έχει το αν έχεις συναντήσει τον άλλον από κοντά. Αρκεί που υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Θεμέλια για μία καλή επικοινωνία ανεξάρτητα από το πεδίο που αυτή περιορίζεται.

Καμία επιτυχία δεν είναι δεδομένη γιατί τότε δεν θα είχε αξία! χα!

Περιμένω ευχαρίστως την γνώμη σου και τις παρατηρήσεις σου, ακόμα και αν δεν είναι ευχάριστες!

Να 'σαι καλά!

Unknown είπε...

Ο αγαπητός Δύ-στιχος, μου έστειλε πριν λίγες ημέρες ένα email στο οποίο μου έγραφε πως δεν μπορούσε να αφήσει το σχόλιό του στο blog. Ανέλαβα λοιπόν, να μεταφέρω το δίστιχο -πάντα- σχόλιό του εγώ. Ιδού!


Τί γίνεται μ' εσένανε;
Πόσες ακόμα δράσεις;
Ορίστε! Τα κατάφερες
πάλι να με ξαφνιάσεις!

Πολλές να κάμεις εκπομπές,
με όμορφες μπαλάντες,
νά 'χεις πολλούς ακροατές,
βοήθεια τσ' Άγιους Πάντες.

Στα κύματα τα ερτζιανά,
δεν είσαι πλέον ξένη,
και από 'δώ και στο εξής,
θά 'σαι "στιγματισμένη".

(Δύ-στιχε, ευχαριστώ από καρδιάς και δημοσίως!)

Ανώνυμος είπε...

Και σε ακούμε και μας αρέσεις και να συνεχίσεις γιατί μας χρειάζεται!

Φιλιά!

Η "ξέρεις ποια".