Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2008

Η Φιορούλα είναι ερωτευμένη... αντακάπου!

Μετά από 2 μήνες, 3 μέρες, 5 ώρες, 34 λεπτά και κάτι ψιλά, γύρισε επιτέλους η Φιορούλα μου, γύρισε! Αχ μετά από όλη αυτή τη θλίψη των τελευταίων ημερών, είμαι ξανά τόσο μα τόσο χαρούμενη. Τολμώ να πω, ευτυχισμένη!

Η Φιορούλα μου θα έμενε στην Γερμανία μόνο για την περίοδο των γιορτών, κοντά στον αγαπημένο της Βιτόριο. Να μην τα ξαναλέμε περί Βιτόριο... Τελικά υπέκυψε στις πιέσεις του αγαπημένου της και των κολλητών του, που την είχαν καταβρεί με τα μαθήματα τσιφτετελίου που τους παρέδιδε κι έκατσε ένα μήνα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, είπε να μείνει λίγες μέρες στην Αθήνα, να την απολαύσουν και οι εκεί θαυμαστές της και για να αλλάξει λίγο παραστάσεις, μετά από ένα μήνα που έβλεπε αγρούς και γελάδες. Εκεί στην Αθήνα, εκεί την βρήκε το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Την βρήκε ακριβώς στο δόξα πατρί!

Φιλοξενήθηκε στο σπίτι γνωστού κομμωτή -στους αθηναϊκούς sic κύκλους- με αντάλλαγμα (τίποτα δεν γίνεται σήμερα χωρίς αντάλλαγμα) αυτός να χρησιμοποιήσει τα μαλλιά της ώστε να κάνει πρακτική σε όλα τα νέα κουρέματα, χρώματα και χτενίσματα που έμαθε στο τελευταίο του ταξίδι στο Παρίσι. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό και όλα προμήνυαν πως κάτι συνταρακτικό θα ερχόταν να ταράξει την ήσυχη ζωή της. Αν και πλέον, κυκλοφορούσε με περούκα λόγω κάποιου ατυχήματος με το οξυζενέ, απάνω στην 14η αλλαγή χρώματος μέσα σε μία μέρα.

Κι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου τη στιγμή ακριβώς που η Φιορούλα συνδεόταν με το laptop του κομμωτή της στο διαδίκτυο, ώστε να λάβει τα μηνύματα που της είχαν αποστείλει, όσο καιρό έλειπε. Η αρχική της απογοήτευση βλέποντας στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο μόνο 3.563 ηλεκτρονικά μηνύματα, γρήγορα ξεπεράστηκε όταν ανοίγοντας το facebook βρήκε να την περιμένει το μήνυμα εκείνου!

Εκείνον, δεν τον γνώριζε καθόλου η καλή μου αλλά της είχε κάνει κλικ η φάτσα του, από την πρώτη στιγμή που της ζήτησε να τον προσθέσει στη λίστα των φίλων του. Του απάντησε σύντομα και περιεκτικά : "Σου αρέσει ο μπακλαβάς ή προτιμάς την black forest;". Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα στιχομυθία που η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να σας μεταφέρω και τελικά δεν συναντήθηκαν. Η Φιορούλα μου, έμεινε έναν ολόκληρο μήνα στην Αθήνα κάνοντας ψώνια στο Κολωνάκι και βγαίνοντας με φίλους. Εκείνον όμως, αποφάσισε πως δεν θέλει να τοn δει. Πράγμα που δείχνει πως η Φιορούλα πάλι είναι ερωτευμένη και πάλι θα μου ζαλίζει το κεφάλι αλλά τι να κάνω; Την αγαπάω!

Προσπάθησε να τον διώξει από τη σκέψη της και βγήκε με διάφορες ενδιαφέροντες, τω όντι, άντρες αλλά η καρδιά της είχε μετακομίσει πλέον από το μικρό χωριουδάκι της Γερμανίας, στο κέντρο των Αθηνών. Ο κύβος είχε πέσει, στο κεφάλι της και το καρούμπαλο ήταν αρκετά εμφανές προχθές που την συνάντησα επιτέλους!

Βγήκαμε να πιούμε ένα ποτό, να γιορτάσουμε την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη αλλά τελικά το ήπια μόνη μου κι αυτό και το επόμενο και το μεθεπόμενο. Η Φιορούλα έβγαινε συνέχεια έξω από το μπαρ όπου διασκεδάζαμε για να στείλει μήνυμα, δεν έπιανε το κινητό εντός. Κι εδώ έχω να καταγγείλω πως είναι απαράδεκτο να μην έχει κάλυψη η vodafone λίγο έξω από την Χώρα.

Τελειώνω εδώ το ποστ γιατί αν γράψω κι άλλα όπως π.χ. ότι εκεί που έστελνε μηνύματα πέρασε ένας πρώην της δεσμός και θυμηθήκαμε τα παλιά, πάλι θα με βρίζει ότι την κάνω ρεζίλι στο πανελλήνιο!

Φιορούλα μου γλυκιά, καλή τύχη με τον "άνθρωπο - οβίδα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: