Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008

Give a bit of book to me and I'll give a bit of book to you...


Το αγαπητό μου Καλειδοσκόπιο (να ' χει την υγειά του), με προσκάλεσε σε ένα άλλο βλογιοπαίγνιδο του οποίου την χρησιμότητα δεν έχω καταλάβει ακριβώς, όπως άλλωστε και στα προηγούμενα βλογοπαίγνιδα που έχω συμμετάσχει κατά καιρούς. Δεν θα γκρινιάξω άλλο όμως. Όχι πως δεν θέλω, τουναντίον! Αλλά να, αυτό το rehab περιελάμβανε μεγάλες δόσεις αγχολυτικών και αυτό όσο να 'ναι, μου κόβει κάπως τη φόρα. Τέλος πάντων, θα κάμω ότι μπορώ!

Οι κανόνες (μπα!) Παίρνεις λέει το κοντινότερο σ' εσένα βιβλίο και το ανοίγεις στη σελίδα 123. Ένσταση! Τα βίπερ Νόρα σε pocket size δεν έχουν πάνω από 123 σελίδες κι αν έχουν, είναι εκείνο το σημείο που εκείνος ο θεληματικός την πιάνει σφιχτά από τη μέση και την φιλάει με πάθος. Τσόντα θα το κάνουμε;;; Δεν λέει. Σέρνεται και λογοκρισία στα blog.

Και αφού το βρούμε το βιβλίο που είναι ομπροχέρου (κοντά μας πάει-να-πει), γιατί ως γνωστών είμαστε ούλοι βιβλιοφάγοι κι έχουμε σωρούς τα βιβλία γύρω μας και αφού το ανοίξουμε στην πολυπόθητη σελίδα νούμερο 123 (μη λαθέψετε!), αντιγράφουμε τις περιόδους 6,7,8. Τώρα εντάξει άμα σ' αρέσει και η 9 χώστη μέσα, δεν βαριέσαι;;; Ποιος θα τα διαβάσει άλλωστε;

Το βιβλίο:

Το πιο light που κατάφερα να βρω γύρω μου έχει τίτλο: "13 Ιστορίες Άμεσης Θεραπείας - Reality Therapy" και συγγραφέας του είναι ο Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής William Glasser, M.D. Ανοίγω λοιπόν τη σελίδα 123 και σας αντιγράφω τα παρακάτω:


"Γνωρίζω αρκετά για τον ποιοτικό κόσμο, και είμαι σίγουρος ότι σ' αυτόν το κόσμο ο Τζορτζ είναι γυναίκα και δεν θα μπορέσει ποτέ να νιώσει ευτυχισμένος σαν άνδρας. Θα ήταν μια απάτη αν τον συμβούλευα με διαφορετικό τρόπο. Γνωρίζω όμως, επίσης, ότι μια εγχείρηση αλλαγής φύλου δεν είναι κάτι απλό. Ο κύριος λόγος που ο Τζορτζ θέλει να αυτοκτονήσει, αντί να συνεχίσει να υποφέρει, είναι, ότι νιώθει όλο και περισσότερο ότι θα είναι μόνος του μετά την εγχείρηση. Συμφωνώ μαζί του, ότι θα τον βοηθήσει η αποδοχή της γυναίκας του. Όμως, η αποδοχή της δεν είναι τόσο σημαντική για την επιτυχία της εγχείρησης . Όπως και να έχει, θα είναι στο δικό του χέρι να χειριστεί σωστά τη γυναίκα του."Κρατώ τη σκυτάλη από το Καλειδοσκόπιο διότι ανακάλυψα ότι ταιριάζει ωραίο στο σκρίνιο μου και δίνω την πάσα μου οπωσδήποτε και ανυπερθέτως(!) στους:

Βασιλικός κι α μαραθεί την μυρωδιά την έχει (μπας και ξεκουνηθεί), Gremlin, Zbarokopimenos, Velvet, SvenN, ManicNetPreacher και σ΄όποιον άλλον έχει την ευχαρίστηση.

Hasta la vista!

Δεν υπάρχουν σχόλια: