Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Υπάρχει ζωή στον Άρη;


Με πανηγυρισμούς, μεγαλύτερους σε ένταση κι ενθουσιασμό από εκείνους της Καλομοίρας που κατέλαβε την τρίτη θέση στη Γιουροβίζιον, αντέδρασε η NASA, μετά την προσεδάφιση του μη επανδρωμένου σκάφους Φοίνιξ, στον Κόκκινο Πλανήτη Άρη.

Από τις έρευνες, προβλέπεται να έρθουν στο φως, πλήθος ευρημάτων επιστημονικού μα και γενικότερου ενδιαφέροντος. Οι επιστήμονες, κάνουν λόγο για στρώμα πάγου που βρίσκεται κάτω από το έδαφος του Άρη καθώς και πλήθος μικροοργανισμών που θα επιβεβαιώσουν τη βασική πεποίθηση, πως ο άνθρωπος δεν είναι μόνος του στο Σύμπαν!Με αγωνία αναμένεται η ανακάλυψη κι άλλων στοιχείων για την επιβεβαίωση της εξωγήινης ζωής, όπως:


- Το χαμένο αρχείο του θείου Τάκη, που περιλαμβάνει πλήθος περιοδικών για ενήλικες (ΤΑΡΑΤΑΤΑ, PLAYBOY, MAD, ΒΑΒΕΛ, ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ & ΕΓΩ, ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ κ.ά.)

- Μονές κάλτσες, διαφόρων ειδών και σχεδίων τις οποίες, μέχρι πρότινος, απλά νομίζαμε ότι τις κατάπιε το πλυντήριο ή πως μας τις έκλεβε ο περίεργος γείτονας απέναντι, που ως γνωστών είναι και πολύ φετιχιστής, αν κρίνουμε από τα φούξια στρινγκ που φοράει στο κεφάλι του, όποτε βλέπει μπάλα στην TV.
- Πλαστικά μπουκάλια με ηλιέλαιο που αντικαταστάθηκαν από μοχθηρά εξωγήινα όντα, με επικίνδυνο ορυκτέλαιο καθώς επίσης και τα χαμένα(;) μπουκάλια με το ορυκτέλαιο, που εξαφανίστηκαν από τα ράφια μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
- Το φανελάκι του παππού, που το έχασε μυστηριωδώς, πέρυσι στη λίμνη της Βουλιαγμένης, στην κοπή της πίτας των χειμερινών κολυμβητών.
- 10 τόνους βιολογικής φακής, που χάθηκε πρόσφατα, πριν προλάβει να φτάσει στα σημεία πώλησης.
- Μικροαντικείμενα, ευτελούς χρηματικής αξίας, μα μεγάλης συναισθηματικής όπως: φο - μπιζού, μπρελόκ με τον Ταζ, λίμες νυχιών, κοκαλάκια για τα μαλλιά, αναπτήρες bic, καπάκια από αναψυκτικά, χαρτάκια post-it, μαγνητάκια από ψυγεία, κουμπιά από ρούχα, ευχετήριες κάρτες, κομπολόγια, ζάρια, κεριά (και λιβάνια), γυαλινόροι, playmobil, cd, γυαλιά ηλίου από το περίπτερο και πλήθος άλλων.


Φήμες που κάνουν λόγο, για το ενδεχόμενο να βρεθούν κρυμμένα πετρελαιοδολάρια καθώς και στοιχεία για την τρομοκρατική επίθεση με ρουκέτα, στην Αμερικανική Πρεσβεία πέρυσι στην Αθήνα, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.
Δράττομαι της ευκαιρίας και απευθύνω προσωπική έκκληση προς τους επιστήμονες, αν βρεθεί εκείνος ο φελλός από τη σαμπάνια που ήπιαμε όταν πήρε η Ελλάδα το EURO, να μου το ταχυδρομήσουν στη δ/νση του σπιτιού μου, διότι τον αναζητά απεγνωσμένα ο Σάββας. Ευχαριστώ!

Μαθαίνω πριν λίγο, από το αγαπημένο μου
Καλειδοσκόπιο, ότι το "Κίνημα των Ελλήνων blogger", αποφάσισε από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου, να μην αγοράσει γάλα, προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνεχή άνοδο της τιμής του. Θα ήθελα να προσθέσω στο πρόγραμμα των επόμενων κινητοποιήσεων και την αποχή των Ελλήνων blogger, από την χρησιμοποίηση χαρτιού τουαλέτας, για τουλάχιστον 4 ημέρες. Η κίνηση αυτή, θα σταθεί επικουρικά στις κινητοποιήσεις των διεθνών οικολογικών ομάδων που παλεύουν να σώσουν τα Rain Forest.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Dana, με ιδιαίτερη χαρά σε ενημερώνω οτι σύμφωνα με ανακοίνωση της Nasa που είδε το φως της δημοσιότητας πρίν λίγα λεπτά, τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών στον Κόκκινο Πλανήτη, είναι συγκλονιστικά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι εντοπίστηκε σε βάθος 15 μέτρων, ένας δερμάτινος χαρτοφύλακας που περιείχε σφραγισμένες επιταγές, πλαστά γραμμάτια, παραποιημένα δημόσια έγγραφα και δυο αιτήσεις για δάνεια απο την Τράπεζα Πειραιώς. Περιείχε ακόμη, δυο συσκευασίες μαντολάτου και ενα cd με καντάδες. Κατόπιν τούτου, οι επιστήμονες έχουν σχεδόν σιγουρευτεί οτι υπάρχει ή υπήρξε στο κοντινό παρελθόν, ζωή στο συγκεκριμένο πλανήτη και μάλιστα έχουν σοβαρές υποψίες οτι οι κάτοικοι του, είχαν Ζακυνθινή προέλευση και ίσως κατέφυγαν εκεί για να κρυφτούν μετά απο κάποια εις βάρος τους δικαστική απόφαση. Σύσωμη η επιστημονική κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη των ερευνών. Το ίδιο και εμείς. Για κάθε νέα πληροφορία, θα είμαστε σε συνεχή επαφή.

Unknown είπε...

Jimmarg, we have a problem!

Κρεμόμαστε από το πληκτρολόγιό σου, για οποιαδήποτε εξέλιξη_ όβερ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως που συνάντησα έξω από το γυμναστήριο έναν εξωγήινο με φουντωτό μαλλί και μεγάλο κούτελο ,ονόματι Stathi Betinni, με διαβεβαίωσε ότι το ειδικό δικαστήριο των εξωγήινων έκρινε ότι οι δόσεις για τα δάνεια στα οποία αναφέρεται ο Αριανός blogger Jimmarg δεν θα έπρεπε να πληρώνονται από μας αλλά απ' αυτούς που τα δανείστρηκαν χωρίς να μας ρωτήσουν...Τι να πει κανείς άλλοι πλανήτες άλλα ήθη άλλα έθιμα
Περισσότερα στον αυριανό τύπο υποθέτω...

P. Kapodistrias είπε...

Ζωή στον Άρη;
Μάλλον, ο Άρης στη Ζωή!
Ή, καλυτερότερα: η Ζωή και ο Άρης ασκαρδαμυκτί!!!!!!!!

Unknown είπε...

Χωραΐτη αγαπητέ, εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι πας γυμναστήριο και δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία στη σημαντική είδηση που μας μεταφέρεις.

Ελπίζω να βρούνε άκρη οι εξωγήινοι με το θέμα του Δήμου Ζακυνθίων, γιατί η γήινοι, αδυνατούν!

Άντε και καλές κάμψεις! :-)

Unknown είπε...

Π.Κ. Καλά το είχα καταλάβει πως παρακολουθείται τη Ζωή, ασκαρδάμυκτος!

Το προσωπικό μου δράμα είναι πως έχω τον Άρη μου στο Σκορπιό και με χτυπάει κάτω σαν χταπόδι... Που να προλάβω να ανοιγοκλείσω βλέφαρο;;;

:-)

Unknown είπε...

Συγγνώμη!

Παρακολουθείτε τη Ζωή και παρακολουθείται η Ζωή...

Ανώνυμος είπε...

Γελάτε εσείς, γελάτεεεε. Το θυμόσαστε που σας έλεγα στη δεκαετία του εξήντα ότι έχω πάει στο φεγγάρι κι εσείς με κογιονάρατε και με κάνατε άρμα στον καρνάβαλο μέχρι που μερικά χρόνια μετά πήγαν και οι Αμερικάνοι; Εκεινούς τσι πιστέψατε! Εμένανε πούουουου! Ο οποίος προηγήθηκα μια ολόκληρη δεκαετία! Σας φαινόμουνα αναξιόπιστος, επειδή είχα ένα μόνο αυτί, ε;
Ε, λοιπόν τώρα που έχω λόγω θέσεως στον κόσμο των φαντασμάτων πανοραμική θέση στο Διάστημα και μπορώ και βλέπω, σας δηλώνω υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών των νόμων της Μεταφυσικής, ότι, όχι μόνο υπάρχει ζωή στον Άρη, αλλά και ότι μέσα σε λίγα χρόνια θα έχουν αποκτήσει εκεί οικόπεδα οι ζακυθινοί και θα τα έχουνε χτίσει ούλα γκαρσονιέρες!!!

μετά τιμής
Γερασιμάκης, φάντασμα
πρώην ράφτης
πρώην ερασιτέχνης αστροναύτης

mareld είπε...

Mi niña cariñosa!

Στο δρόμο για τον Άρη θα κάνεις στάση εδώ ε..;
Έχουμε και αγριοφράουλες που σου αρέσουν.
Ο καιρός πλησιάζει και όλα μου φαίνονται τόσο μακριά..τόσο απλησίαστα.

Un beso y un abrazo muy fuerte!

Unknown είπε...

Ο γνωστός Γερασιμάκης που 'πούλιε οικόπεδα στο φεγγάρι;;;

Θα βουρλιστώ! Ούλες οι σπουδαίες προσωπικότητες εγινήκανε φαντάσματα και βγαίνουνε σπερτσεσίο στα μπλόγκα;

Εγώ πάντως, τζόγια μου, πάντα πίστευα σε σένανε!

Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

Unknown είπε...

Mareldina μου καλή!

Ο καιρός περνάει υπέρ σου. Μέρα με τη μέρα, σε φέρνει πιο κοντά στο νησί! Να σκέφτεσαι θετικά μόνο...

Λατρεύω τις αγριοφράουλες! Φάε λίγες και για 'μένα, μέχρι να έρθω!

:-)

besos mi cielo!