Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Πόσο Έλληνας blogger, είσαι;


Πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, που σημειωτέων είναι και Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών καθώς και Διεθνής Ημέρα κατά των Βασανιστηρίων, όπως διαβάζω στο διαδίκτυο.

Επειδή το κίνημα των Ελλήνων blogger, δίνει πάντα το βροντερό του παρών, σε κάθε συλλογική προσπάθεια υπέρ της ανθρωπότητας -με σπουδαία αποτελέσματα, όπως η κατοχύρωση του προνομίου αγοράς γάλακτος και ελληνικής φέτας - καλό είναι να γίνει μια λίστα από όλους μας, για αυτά που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε σήμερα. Χρήσιμο επίσης, το να γίνει και ανάλογη οργάνωση τις υπόλοιπες ημέρες, ώστε να είμαστε πάντα ενεργοί πολίτες και να δίνουμε το καλό παράδειγμα στα εκατομμύρια των αναγνωστών που καθημερινά κρέμονται από τα pixel μας και δεν κάνουν τίποτε αφού πρώτα δεν διαβάσουν τα πόστα μας.

Λίστα Πέμπτης 26/06/08:

1. Κανένας Έλληνας blogger σήμερα, δεν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών! Συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης ενδυμάτων από ινδική κάνναβη. Τα ψυχοφάρμακα σας μπορείτε να τα πάρετε κανονικά. Ενδείκνυται η υπερκατανάλωση αλκοόλ ώστε να μην καταλαβαίνετε την έλλειψη άλλων ψυχοτρόπων ουσιών.

Αν θέλετε να δείξετε μεγαλύτερο ζήλο (super active blogger), καταδώστε στην αστυνομία άλλον blogger, που κάνει χρήση ναρκωτικών. Έτσι και το προφίλ σας αναδεικνύεται και αποδεικνύεται πως ο Έλληνας blogger, έχει ιδανικά και δεν φοβάται να μπήξει το μαχαίρι στο κόκκαλο και καλοπιάνετε τους μπάτσους, προκειμένου στο μέλλον να δείξουν το έλεός τους μπροστά σε κάποιο παραστράτημά σας
.

2. Κανένας Έλληνας blogger σήμερα, δεν επιτρέπεται να βασανίσει κανέναν άνθρωπο ή ζώο. Προσοχή στα επιθετικά σχόλια σε άλλα blogs, υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθείτε για βάναυση συμπεριφορά! Εξαιρούνται τα ζευγάρια - οπαδοί του σαδομαζοχισμού, αρκεί να - σε τυχόν έλεγχο - να φέρουν μαζί τους την ειδική κάρτα - μέλους, του κινήματος.

Μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις φάλαγγες και το μαστίγωμα. Η Κυβέρνηση επίσης εξαιρείται από την συμμετοχή της στην κινητοποίηση, μπορεί να μας βασανίζει απεριόριστα και σε καθημερινή βάση.

3. Απαγορεύεται δια ροπάλου, η αγορά τροφίμων από τους Έλληνες blogger, μόνο για σήμερα. Επειδή το μέτρο θα καθιερωθεί από το ΙΝΚΑ και θα ισχύει κάθε Πέμπτη, προγραμματίστε τις αγορές σας Τετάρτη ώστε να μην ξεμένετε από τρόφιμα. Όποιος πιαστεί από τον φωτογραφικό φακό blogger, να αγοράζει έστω μισό κιλό ψωμί, θα βγάζουμε τα μούτρα του φάτσα κάρτα στα blog μας και θα τον κάνουμε πρωτοσέλιδο σε σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Να δούμε μετά, με τι μούτρα θα ξαναγράψει πόστο!

4. Τέλος, για σήμερα και μόνο, απαγορεύεται η χρήση των λέξεων : ζέστη, κούραση, πονοκέφαλος, άγχος και ασκαρδαμυκτί. Του Έλληνα blogger το pc, ζυγό δεν υπομένει μεν αλλά πρέπει να το παίζει και άνετος, ώστε να πείσει την κοινή γνώμη, για τις πάντα αγνές προθέσεις του.

Οι υπόλοιπες δρατηριότητες των blogger, μπορούν σήμερα να συνεχιστούν κανονικά, με μία προσοχή στην κατανάλωση αλατιού γιατί κάνει κατακράτηση υγρών και πρήζονται τα πόδια.

Καλούς αγώνες σύντροφοι!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ καλά έκατσα κι έφτιασα το σύνθημα της Σπείρας-Σπείρας, εσύ αντί να κάτσεις ως Γενική Γραμματέας Παρατυπιών και Παραπληροφόρησης που είσαι (Γάμμα- Γάμμα Πι-Πι)να τση συντάξεις κανένα καταστατικό, πας να συνδικαλίσεις τσου άλλους μπλόγκερς.
Εργατομητέρα! Ε, Εργατομητέρα!
Και σεις οι ρέστοι Σπειραίοι δεν τση λέτε καμμία κουβέντα;

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε γαμώτο! Γιατί σήμερα; Όλη την εβδομάδα περίμενα να φτάσει η Πέμπτη για να πιω 10 λίτρα γάλα, να πάω στο σούπερ μάρκετ και να γυρίσω σπίτι με 5 σακούλες γεμάτες ψώνια, να πάρω ναρκωτικά, να μαστιγώσω τη γυναίκα μου και μετά να καταναλώσω δυο κιλά αλάτι για να χαλαρώσω. Σήμερα ήταν ανάγκη να είναι ημέρα απαγορεύσεων; Μπορώ τουλάχιστον, να φάω λίγο ψωμί ή θα διαγραφώ απο τη σπείρα-σπείρα;

Unknown είπε...

@Βασιλικός κι α μαραθεί...: Μα ψυχή μου να σε χαρώ, εφτό ήτουνα έτοιμη δουλειά! Όχι σαν κι εμάς τσι Σπειραίους, που εγινήκαμε σκορπιοχώρι.

Μη νομίζεις ότι δεν ξέρω τι κάνεις τα βράδια στο Λαγανά! Έχει βουίξει ο τόπος...

(Σπειραίοι στα όπλααααα! Μας στήσανε παγίδα!)

Unknown είπε...

@Jimmarg: Μόνο για εσένα -επειδή είσαι καλό παιδί- και μόνο για μία και μοναδική φορά, παραβλέπουμε τις χθεσινές σου ατασθαλίες.

Φρόντισε να μην επαναληφθεί μόνο, γιατί θα σε διαγράψουμε και από τη Σπείρα. Τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα δηλαδή...

P. Kapodistrias είπε...

Βλογέρες ξεκαπίστρωτες
και ποιος μάς καπιστρώνει;
Γι' αυτό κ' η Σπείρα ευδοκιμεί
σε τούτο εδώ τ' αλώνι...

υ.γ. Άσχετο, αλλά για ξεκάρφωμα...

Unknown είπε...

Π.Κ., ευχαριστούμε για την ποιητική παρέμβαση! Είναι απολαυστική!

:-)

Γιώργος είπε...

ψιι μου τι δινουν οι απαγορευσεις,τις απαγορευω καθοτι φασιστας απο κουνια,(εκληχτιτικη αδεια αυτο)

Unknown είπε...

Τζώρτζη, σου απαγορεύω να απαγορεύεις τις απαγορεύσεις των απαγορεύσεων!

Τι είναι η "εκληχτιτικη αδεια"; Έχει σχέση με τα "συμπαραμαρτούντα";