Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Viva la vida!



Τον τελευταίο καιρό, ακούω κατά κύριο λόγο άσχημες ειδήσεις. Είτε σε διεθνές, είτε σε εθνικό είτε σε τοπικό επίπεδο. Οικονομικά προβλήματα, πολιτικά σκάνδαλα, οικολογική καταστροφή, αιματηρές επιθέσεις, ψυχάκιδες που σκοτώνουν χωρίς προφανή λόγο, αρρωστημένα ρεπορτάζ, φρικαλέα εξώφυλλα, ασθένειες, "ολυμπιακό πνεύμα" στο Πεκίνο -οξύμωρο ακόμα και ως διατύπωση αυτό. Αιφνίδιοι θάνατοι γνωστών ή συγγενών, γεροντική άνια και γενικά: μαύρη μαυρίλα πλάκωσε...

Ε λοιπόν κουράστηκα! Βαρέθηκα! Μπούχτισα! Δεν θέλω να ακούω άλλα μαύρα μαντάτα. Προτιμώ να απολαμβάνω τα καλά μαντάτα όπως το γεγονός ότι και σήμερα βγήκε ο ήλιος, μπορώ να ανασάνω, είμαι γερή και δυνατή, έχω κοντά μου ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, η θάλασσα παραμένει -σε κάποια σημεία- κρυστάλλινη και δεν έχω κανένα πρόβλημα κάλυψης των βασικών μου αναγκών!

Όχι δεν θεωρείται τίποτα από τα παραπάνω δεδομένο πια. Το μόνο δεδομένο είναι ότι υπάρχει αρχή και τέλος. Το μόνο δεδομένο είναι ότι όλα ρευστά είναι, γι' αυτό αφήστε με στον κόσμο μου, μέσα από τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις συμφορές που ακούω από παντού, έχω δικαίωμα ακόμα να ευχαριστώ τη Ζωή για τα δώρα της.

Το ίδιο εύχομαι και σε εσάς!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πως την έχεις δει βρε φιλενάδα; "Σε νίκησα ζωή σε νίκησα";;;

Ν.Κ.

Unknown είπε...

Μμμμ... δεν είναι κακή και λίγη Λαίδη! Καλύτερος είναι δηλαδή ο Πάριος;

τζωρτζης ο μουρλος είπε...

έχω δικαίωμα να ευχαριστώ τη Ζωή για τα δώρα της:)...ψιττττττ μια χαρα η λαιδη λεμε,,,ποιος τον γαμει τον παριο μωρε:)

Unknown είπε...

Γεια σου όμορφε!

Η Λαίδη κι ο Αλήτης;

Η διαφορά είναι πως ο Πάριος είναι σκυλί ράτσας ενώ η Λαίδη ημίαιμο...

Κι επειδή ξέρω πόσο σ' αρέσει το σκυλάδικο σου αφιερώνω το "Φωτιά στα Σαββατόβραδα", έτσι για να ανεβάσουμε λίγο την ποιότητα!

;)

τζωρτζης ο μουρλος είπε...

....ftaio ego tora na pio 2mpoykalia botka:)))))...kapos etsi katanta o anthtropos...alkooolikos:))ys1...dana...you..apogeiosees me leme:)

Vam33 είπε...

dana ωραίο ποστ.Το θέμα είναι πόσο συχνα σκεφτόμαστε τα θετικά της ζωής ,συνήθως είμαστε μέσα στην γκρίνια