Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Όταν η Ντόρα συνάντησε τον Άνθρωπο Αράχνη...




Η σχολική μόδα εφέτος απαιτεί:


Για τα κορίτσια, τσάντα Ντόρα η εξευρενήτρια ή Barbie. Μαζί με τη τσάντα, απαιτείται πλήρης ανάλογη εξάρτιση αποτελούμενη από ασορτί τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κασετίνες, στυλό, χάρακες κλπ απαραίτητα αξεσουάρ. Στο ίδιο σετ απαιτείται να είναι και το παγούρι για το νερό καθώς και το δοχείο φαγητού, για τα μικρότερα κορίτσια.


Το κούρεμα των μικρών κοριτσιών, απαιτείται να παραπέμπει σε Emo κατάσταση, στο λίγο πιο θλιμμένο του αλλά χωρίς αποκλίσεις όσον αφορά στον όγκο. Σαν δεύτερη επιλογή, αν και δεν είναι τόσο στη μόδα, επιτρέπονται και τα trendy χτενίσματα, πάντα βάση του ανάλογου καταλόγου που κυκλοφορεί στη Σούπερ Κατερίνα και το Lipstick.


Τα ρούχα των νεαρών, θα πρέπει να είναι ανάλογα με το θέμα της τσάντας και των υπόλοιπων σχολικών ειδών ή έστω μεγάλων οίκων παιδικών ρούχων, ώστε να μην "χάνει" η γενικότερη εικόνα των μαθητριών.


Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια, με ιδιαίτερη προτίμηση στα "σταράκια" και τα καρώ vans.


Για τα αγόρια, τσάντα Spiderman ή Superman ή κάποιου άλλου σούπερ ήρωα. Εξαιρούνται οι power rangers, είναι πλέον πασέ.


Για την υπόλοιπη εξάρτιση, ισχύει ό,τι και για τα κορίτσια στις αντίστοιχες πάντα μάρκες.


Για τους γονείς, απαιτείται η λήψη καταναλωτικού δανείου ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν, στο ύψος των τιμών των μαρκέ προϊόντων.


Δεν θέλω τσιγκουνιές γονείς! Δεν θα το κάνετε το παιδί κομπλεξικό! Να φοράνε όλα σταράκια κι αυτό να πάει με το προπέρσινο σχέδιο nike.


Όσοι γονείς και κηδεμόνες, δεν συμμορφωθούν με τα παραπάνω, θα καλούνται για ανάκριση από το ΙΝΚΑ.


Καλή σχολική χρονιά στα πιτσιρίκια και καλές δουλειές στα καταστήματα με σχολικά είδη καθώς και στα εμπορικά ένδυσης και υπόδησης!


Ο Σχολικός Σύμβουλος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τις γιαγιάδες και τους παπούδες που θα πρέπει να ακολουθήσουν αγωγές αντιγήρανσης σε ειδικευμένα ινστιτούτα, ωστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις νέες τους υποχρεώσεις που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν, πέραν της διατροφής και διασκέδασης την συνοδεία των παιδιών προς και από το σχολείο και όλα τα φροντιστήρια, μια και οι γονείς θα προσπαθούν να είναι συνεπείς και με τις 3 εργασίες που έχει αναλάβει έκαστος ...

Pink_Fish είπε...

«Ρουμπίνια και μαλάματα στη σάκα του ζητάει, άμα δεν είναι επώνυμη ούτε που τη κοιτάειιιιι…». Ο στίχος από διαφημιστικό ραδιοφωνικό σποτ γνωστού παιδικού πολυκαταστήματος. Αχ αχ! Εγώ αργώ ακόμη για σχολικά, αλλά μου φαίνεται ότι θα κάνω κομπόδεμα από τώρα. Που οι καιροί που οι γονείς καθαρίζανε με μια ποδιά και μια σάκα. Τώρα χρειάζεται ειδικό δάνειο για να πάει ο γιόκας ή η κοράκλα σχολείο!

Unknown είπε...

Χωραΐτη αγαπητέ, έχεις δίκιο!

Ο ρόλος των παπούδων-γιαγιάδων είναι αυτός που περιγράφεις αν κι εφόσον δεν δουλεύουν κι οι ίδιοι για να ζήσουν. Διότι με την σύνταξη... άστα!

Unknown είπε...

Ψαράκι! Δεν διάλεξες ακόμα τσάντα για το παιδί;;; Τι μάνα είσαι εσύ;! χεχε

Έλα παραδέξου πως βλέπεις τις τσάντες και λες: "Αχ να τέτοια θα του έπαιρνα κι εγώ!".

Φιλιά στη κοιλίτσα!

(Είναι αλήθεια πως έχεις πάρει ήδη τετράδια με σκούμπι-ντου και μπάρμπι ραπουνζέλ;;;)