Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Αντίσταση με Yost...


Την επονομαζόμενη "Γιορτή πριν την Ορκωμοσία" στο Mega δεν την είδα. Για την ακρίβεια είμαι τόσο αρνητική που και τον τηλεοπτικό μου δέκτη κράτησα κλειστό αλλά και έφυγα από το σπίτι. Προτίμησα να πάω στο San Marco Velvet, που έπαιζε μουσική ο Αμερικανός (δεν γλιτώνουμε με τίποτα) dj Kevin Yost και να περάσω καλά, παρέα με αγαπημένους φίλους και γνωστούς. Είδες; Ζει μεγάλες στιγμές το Ζάντε!

Τελικά, ως φαίνεται, ούτε με τον νέο Πρόεδρο θα γλιτώσει η Ανθρωπότητα από την επίδειξη κακογουστιάς και οικονομικής ισχύος των ΗΠΑ. Σε μια στιγμή μάλιστα, που η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει κόσμο να πηδάει από το διαμέρισμά του στο Μανχάταν, στο κενό.

Το "θετικό" της υπόθεσης είναι πως μέχρι την ορκωμοσία θα έχουν σταματήσει οι πολεμικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας. Πράγμα που πρακτικά σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν νεκροί, για κάποιο διάστημα τουλάχιστον.

Όλα σχεδιασμένα στην εντέλεια πάντως τα έχουνε. Ο νέος Πρόεδρος θα αναλάβει τα ηνία των ΗΠΑ -και όχι μόνο- χωρίς να έχει λερώσει με το "καλημέρα σας", τα χεράκια του με αίμα αμάχων. Μην ξεχνάμε πως οι Αμερικανοί, έχουν εναποθέσει σε αυτά τα χέρια όλες τις ελπίδες τους για την επιστροφή του αμερικανικού ονείρου στο γκαζόν τους.

Άντε, με το καλό!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oraios o Yost kai oraia perasame!

Se ida kai stis foto sto libro simera kai prepi na diloso oti pragmatika den exis fotogenia. Ise poli kaliteri stin pragmatikotita.

(tin epitagi ti thelo imeras xaxaxa)

Filia!

NK

.......marmarigi....... είπε...

kalisperes , kala ekanes kai vgikes !!!!

Unknown είπε...

ΝΚ, με τρομάζεις!

Με ξέρεις χωρίς να σε ξέρω!

Πάντως ήταν καλά στο πάρτυ. Εγώ δηλαδή, πέρασα μια χαρά και γενικά είδα να το ευχαριστιέται ο κόσμος. Πολύ καλός ο Yost, πράγματι!

Άντε και εις άλλα τώρα!

Unknown είπε...

Καλέ μου Άνθρωπε με τα 1000 πρόσωπα και τη 1 προσωπικότητα, είμαι σίγουρη πως έκανα λαμπρά που βγήκα. Θυμάσαι τι σου έλεγα τις προάλλες; Όταν υπάρχει δίλημμα, επιλέγω να βγαίνω για να μην το μετανοιώνω μετά.

Καλησπέρες!