Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Υπάρχουν;


Τους είδα από μακριά να λιάζονται πάνω στους βράχους. Κάποιος μηχανισμός ορθολογισμού, βρήκε τη δύναμη και λειτούργησε, σε αντίθεση με άλλες βασικές μου λειτουργίες που αδρανούσαν, και μ' έκανε να σκεφτώ πως δεν ήταν δυνατόν να συμβαίνει αυτό!

Αποφάσισα να πάω πιο κοντά, από ένα υπόγειο μονοπάτι που πέρναγε και μέσα από ένα χώρο τύπου καφενείου αλλά δεν σταμάτησα για καφέ. Πλησιάζοντας πιο κοντά, μέσα από ένα μικρό άνοιγμα τους είδα πάλι ολοκάθαρα. Πρόλαβα και τους φωτογράφισα κιόλας! Δεν ξέρω πως βρέθηκε η φωτογραφική μηχανή στα χέρια μου. Κι όταν τελικά βγήκα πάνω στου βράχους, βρέθηκα σε απόσταση αναπνοής δίπλα τους.

Άρχισα να τους φωτογραφίζω σαν τρελή κι εκείνοι άρχισαν να πηδούν ένας - ένας στη θάλασσα. Θα ήταν γύρω στους 20 όλοι μαζί και ήταν πανέμορφοι! Κι εκεί, που καθόμουν και τους χάζευα, να τσαλαβουτούν στα ζεστά -γι 'αυτούς- νερά, οι όμορφοι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι εξαφανίστηκαν... στο άκουσμα του ήχου του ρολογιού. Το ξυπνητήρι που με ειδοποιούσε πως ήταν ώρα για την αντιβίωση. Πάνε οι πιγκουίνοι, πάνε τα βράχια, πάει η θάλασσα, πάει το όνειρο.

Υπάρχουν όμως πιγκουίνοι στον Λιμνιώνα; Υπάρχουν, θα σου έλεγα. Άμα πέφτεις σε λήθαργο από τον πυρετό. Τα πάντα είναι εφικτά!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα να γιάνεις;;;;; Αμα καλάαααα!
Περαστικά και χαιρετισμούς τσι πιγκουίνους.

tsintsantson

Unknown είπε...

Επήρα την καλύτερη, από το απόγιομα... Για να ειδούμε!

Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε μην τη δείς Θώδη και βλέπεις οράματα,όσο μένεις στους πιγκουίνους καλά είναι.
Φιλάκια και περαστικά.
Χαρά Θ.

Unknown είπε...

Χαρά μου, τι μου γράφεις; Βλέπει η Θώδη οράματα;;;; Ου συφορά μας!

Ας έβλεπε κανένα όραμα τουλάχιστον που θα την προέτρεπε να σταματήσει το τραγούδι!

Είμαι καλύτερα, επιτέλους!

Ευχαριστώ και σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εχω γίνει μανιώδης παίκτης του...ζάπιγκ, γιατί δεν αντέχω τόση τρομολαγνεία στα "σοβαρά" κανάλια (γιατί αν το πιστέψουμε θα πιστέψουμε οτι ήρθε η συντέλεια του κόσμου), έπεσα στο ενναλακτικό σου STAR,όπου αναπαρήγαγαν την εκπομπή της Δρούζα (άλλη σοβαρή)οπου είδα μια Θώδη να μιλάει για οράματα,οτι εκπροσωπεί το Θεό,οτι έχει υπερδυνάμεις και θεραπεύει μέχρι και καρκίνο.Συν έχισα το ζάπιγκ θεωρώντας οτι είναι μια ακόμα παλαβομάρα της Θώδη, μια ακόμα "φραπελιά" της Δρούζα.
Την επόμενη μέρα τυχαία είδα τη μητέρα της σε κάποιο κανάλι,που παρακαλούσε κλαίγοντας να βοηθήσουν το παιδί της γιατί δεν είναι καλά, διότι αυτά που λέει τα πιστεύει (περιττόν να σου πώ οτι δεν υπάρχει εκπομπή που να μην την έχουν καλεσμένη, να την διαπομπεύσουν κατ ουσία).
Και τότε ένοιωσα ανείπωτη ντροπή γι αυτό τον κόσμο που ξεσχίζει ανθρώπους,που καταρακώνει προσωπικότητες, που φθάνει στα όρια ανθρώπους με ελαστικές συνειδήσεις, προκειμένου νάχουν βούτυρο στο καλοπληρωμένο ψωμάκι τους.
Καλά την ίδια δεν την σκέφτηκαν, οτι πίσω της έχει ένα παιδί δεν το σκέφτηκαν;
Ο "Πρόεδρος",η γαλαζιοσκουφίτσα δεν τα βλέπει να παρέμβει να σταματήσει ο εξευτελισμός;
Κρίμα που ένα πυρετικό σου όραμα με πιγκουίνους,το γύρισα σε "κατηγορώ την κοινωνία" αλλά...

Φιλάκια και περαστικά σου κοριτσάκι

Unknown είπε...

Χαρά μου, κάτι πήρε το μάτι μου κι εμένα χθες βράδυ στην tv!

Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως, που η Έφη Θώδη παριστάνει την Αγία Αθανασία του Αιγάλεω. Στην Ελλάδα, ότι δηλώσεις είσαι, είναι γνωστό!

Να εδώ νομίζει πως είναι δημοσιογράφος ο Σόμπολος, δεν θα νόμιζε η Θώδη ότι έχει το χάρισμα;;;

Φιλιά και καλή εβδομάδα!

kiki είπε...

Τι φοβερή φωτό! Ε και βλέπαμε πιγκουινάκια στο Λιμνιώνα! Πάρτυ θα έκανα!
Περαστικά!

Unknown είπε...

Kiki, ναι είναι φοβερή φωτογραφία και φυσικά δεν την έχω τραβήξει εγώ από το ιδιωτικό μου αεροπλάνο!

Α εγώ τα είδα τα πιγκουινάκια, δεν έχω παράπονο!

Ευτυχώς ο πυρετός με εγκατέλειψε. Ευχαριστώ! :)