Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Θα γίνουμε κορμάρες!


Πολλοί από εμάς έχουμε καταφύγει κατά καιρούς, σε διατροφολόγους ώστε να μπορέσουμε να χάσουμε τα περιττά κιλά που κουβαλάμε. Άλλοι τα καταφέραμε άλλοι όχι.


Γεμίσαμε και τα γυμναστήρια. Χτυπηθήκαμε στο aerobic και στο power plate. Τζίφος! Λιώσαμε στις σάουνες, αλοιφτήκαμε με λάσπες, μάταια! Τα αδυνατιστικά χάπια, οι κρέμες, τα ματζούνια, τα φύκια από τα Ιμαλάια, το "μάγιο τση Κουτσής", ο κάκτος hoodia, τα πάσης φύσεως αδυνατιστικά σκευάσματα, δεν απέδωσαν...


Πλέον όμως δεν φοβόμαστε, δεν ανησυχούμε, είμαστε σίγουροι ότι θα φύγουνε τα κιλά και ήδη όλοι μας έχουμε δει, θεαματικά αποτελέσματα! Στις παραλίες φέτος, θα βγούμε μοντέλα! Κι αυτό το χρωστάμε, μα που αλλού; Στο εξαιρετικό πρόγραμμα που το Κράτος πρόνοιας, σχεδίασε αποκλειστικά για τις ανάγκες μας. Το πρόγραμμα: "Ακρίβεια για τον Πολίτη".


Ευχαριστούμε Κυβέρνηση!

6 σχόλια:

darkwhisper είπε...

"Tι να σας πω ρε παιδιά, έχει κουραστεί το χέρι μου να τους φασκελώνω!" Κρίμα που δεν πήρε το βραβείο η θείτσα στο λαζόπουλο, το άξιζε. Ain't it right sis?

Unknown είπε...

Φοβερή ατάκα! Ίσως η ατάκα της χρονιάς! Και η θείτσα, μορφή!

Έδωσε βραβεία ο Λάκης απόψε; Δεν το είδα γαμώτο! Έπρεπε να μάθω στον μικρό το ποίημά του. Τελικά το έμαθε και μετά αρχίσαμε να τηλεφωνούμε σε συγγενείς και φίλους, για να τους το πει!
Τι τραβάω η μάνα!!! χα!

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε τι κάνει το κράτος για τους έλληνες πολίτες, ακόμη και πρόγραμμα αδυνατίσματος εφάρμοσε! Ας μην είμαστε κοντόφθαλμοι και αχάριστοι λοιπόν και ας σταματήσουμε επιτέλους τα παράπονα! Να σε ρωτήσω κάτι Dana μου, μην άκουσες αν πρόκειται να μπει σύντομα σε εφαρμογή και εκείνο το πρόγραμμα, που για να καταπολεμήσει την προβληματική αποχέτευση της Ζακύνθου, πρόκειται να μας προμηθεύσει με τάπες;

Ανώνυμος είπε...

μα τι πρωτοβουλία είναι αυτή! επιτέλους, κάποιος σκέφτηκε και εμάς! Με βλέπω ανορεξική από τη "δίαιτα". Thank you for dieting. Pink_Fish

Unknown είπε...

@jimmarg: Και τάπες θα μας βάλουνε και σκολειά θα μας φτιάξουνε κι αν δεν έχουμε παιδιά, θα μας κάνουνε αυτοί για να γιομίσουμε τα σκολειά και μαρίνα θα μας φτιάξουνε και ότι θέλει ο λαός!

Έχουμε κυβέρνηση ρεεεε! Όχι ό,τι κι ό,τι!

Unknown είπε...

Ψαράκι! Είδες;;; Όχι παίζουμε!

Αχ και μετά λέμε γιατί δεν πέφτει το ποσοστό στις δημοσκοπήσεις...