Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στη χθεσινή συνεδρίαση των μελών της σπείρας-σπείρας μας, που στο εξής θα καλείται Διαπλεκόμενοι Ζακυθινοί Bloggers, αποφασίστηκε με μη δημοκρατικές διαδικασίες, η ανάρτηση του λόγοτυπου της οργάνωσης, σε όλα τα σχετικά ιστολόγια.

Επίσης αποφασίστηκε, να αιτηθούμε να μας παραχωρηθεί το παλιό κτίριο του Εργατικού Κέντρου, ώστε να στεγάσουμε την σπείρα-σπείρα μας, το αρχείο μας, 1498 ροζ dvd, το σκύλο μας τον Τζακ, που πάσχει από λεισμανίαση καθώς και μια Αγγλίδα τουρίστρια που ξέμεινε στο νησί, ελλείψει χρημάτων. Έτσι θα αναδειχθεί και το κοινωνικό προφίλ της οργάνωσης.

Τέλος, η μειοψηφία των μελών, ομόφωνα αποφάσισε την δημιουργία ιστολογίου της σπείρας-σπείρας, όπου θα φιλοξενηθεί και η Διακήρυξή μας και θα γίνονται εγγραφές νέων μελών.

Παρακαλούνται όσοι bloggers, επιθυμούν να εγγραφούν, να στείλουν βιογραφικό με ολόσωμη φωτογραφία και δύο χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, για τα λειτουργικά έξοδα, της οργάνωσης, στο e-mail:
diaplekomenoi.zantebloggers@gmail.com Θα τους αποσταλούν διάτρητες αποδείξεις για καταχώρηση στις φορολογικές τους δηλώσεις. Τα έξοδα αυτά, αφαιρούνται από τον γενικό φόρο των φορολογουμένων, κατόπιν πιέσεων που άσκησε η σπείρα-σπείρα μας, σε σύνδεσμό της στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικοκυρικών. Ακόμα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραθέτουν τους λόγους που επιθυμούν να γίνουν μέλη της σπείρας-σπείρας μας.

Επίσης, όσα μέλη θέλουν να αναρτήσουν στα ιστολόγιά τους, το αρχείο με την "ζακυθινή μάντσια", να επικοινωνήσουν στο παραπάνω e-mail, ώστε να τους αποσταλεί ο κώδικας.


Εκ της Γραμματείας των Διαπλεκόμενων Ζακυθινών Blogger





Φωτογραφικό ντικουμέντο από τη χθεσινή σύσκεψη της σπείρας-σπείρας μας, σε γνωστή παραλία του νησιού

26 σχόλια:

Ατσάραντος είπε...

Dana μ' έδωσες στεγνά. Η μούρη μου είναι φάτσα κάρτα στη φωτογραφία.
Πρόσεχε τι λες για το παλιό κτίριο του Ερ.... Κε... (ούτε να το γράψω δεν τολμώ) γιατί διάβασα ότι ο Συγούρος, όσους μιλάνε για το Ερ... Κε... τους κράζει ως αντικομουνιστές, ιμπεριαλιστές, καπιταλιστές και αυτό είναι άδικο για μένα, που είμαι και αντιστασιακός και επαναστάτης, όπως και αυτοί. Τα χαρτονομίσματα θα στα στείλω με email. Αποδείξεις δεν χρειάζομαι γιατί, όπως σου είπα είμαι επαναστάτης και δεν κάνω φορολογική δήλωση.
Στις πρώτες εκλογές θα πρότεινα να έρθει εφορευτική επιτροπή από το Πασοκ του Λαγανά, γιατί αυτοί έχουν πείρα από εκλογές.
Ο λόγος που με καθιστά αυτομάτως μέλος της σπείρας είναι ότι έχω τα περισσότερα από όλους, συμφέροντα να διαφυλάξω. Κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει! Ο λόγος που έκανα το blog είναι για εκβιάζω όσους δεν μου τ’ ακουμπάνε. Μέχρι τώρα κανένας δεν έχει δώσει δραχμή και έτσι αναγκάζομαι να τους στέλνω όλους στη σέντρα.
Στείλε και εκείνο το html με την μάντσια.
Νομίζω ότι κάπου έχω φυλαμένη άλλη μια, …αν δεν είναι η ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίζω την αγωνιστική, διαπλεκόμενη κινητοποίηση της σπείρας-σπείρας και εύχομαι καλό ξεκίνημα στην άκρως αντιδημοκρατική πορεία της οργάνωσης. Είθε ο Άγιος Μπλόγκιος να είναι μαζί μας. (Κρε)πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες!

Unknown είπε...

Σύντροφε Ατσάραντε!

Ένεκα η ανάγκη, έχω και τόσα στόματα να θρέψω. Στο όνομα της οργάνωσής μας, πρέπει να με κατανοήσεις!

Δεν ήξερα ότι έχει προκύψει θέμα με τον Πρόεδρο! Όμως πιστεύω πως γνωρίζει πως είμαστε παλαιοί αναρχοαυτόνομοι και δεν θα φέρει αντιρρήσεις. Στην τελική θα του προσκομίσουμε βεβαίωση από την εποχή που πουλάγαμε KNE ΟΔΗΓΗΤΗ, στην Πλατεία Ρούγα.

Συμφωνώ με την πρόταση να καλέσουμε την εφορευτική του Λαγανά. Θα είναι η κατάλληλη για την διαδικασία που σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε.

Ο λόγος που σε καθιστά μέλος της σπείρας-σπείρας, είναι ο λόγος του παιδιού τση πλατείας, που μας ξεσκέπασε και έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τσι πομπές μας.

Καταλαβαίνω όμως, τους ευγενικούς σκοπούς σου, οι οποίοι συνάδουν με τους σκοπούς της οργάνωσης και θα δουλέψουμε ομαδικά προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν δούμε αποτέλεσμα, μπορούμε πάντα να τσι περπελώσουμε!

Κλείνω ευχόμενη καλούς αγώνες και με την παράκληση να μου στείλεις κάνα ψιλό ακόμα γιατί μπαίνω από net cafe, προκειμένου να μην εντοπιστεί η ip μου.

Μερσί!

Unknown είπε...

Σύντροφε jimmarg!

Άσε το γλύψιμο και στείλε τα φράγκα! Έτσι νομίζεις πως γίνονται οι δουλειές;

Μεγάλη η χάρη του άγιου Μπλόγκιου!

Καλόν αγώνα!

Ανώνυμος είπε...

Συντρόφισσα Dana
Κατανοώ πως τώρα που ακρίβυνε το γάλα, οι οικονομικές ανάγκες της οργάνωσης έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα όμως. Αν παρατηρήσεις καλύτερα το προηγούμενο σχόλιο μου, θα διαπιστώσεις οτι ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη γραμμή του κειμένου, βρίσκονται κρυμμένα τα δυο χαρτονομίσματα που ζητάς. Προώθησε τα στο ταμείο της οργάνωσης λοιπόν και φρόντισε να διατεθούν όπως πρέπει!

Unknown είπε...

Σύντροφε jimmarg, ίσα ίσα τα έστειλες κι εσύ;;; Πρέπει να πάρω και μελάνια για τις προκηρύξεις! Βάλε κάτι ακόμα, τσιγγούνη!

Για το γάλα μη σκιάζεσαι! Το κίνημα των bloggers θα κατεβάσει την τιμή και θα την διατηρήσει στο "όχι πάνω από ένα ευρώ το λίτρο". Έχε πίστη!

darkwhisper είπε...

gia to gala mi skiazeste! meta apo tis 2 prwtes vdomades leitourgias polloi 8a travane ta vyzia tous!

P. Kapodistrias είπε...

Δεν με προσέξατε εεεε; Ήμουν κι εγώ εκεί! Αυτός με την πετσέτα!!!!

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα! ψόφησα στο γέλιο. μου άρεσε το troll στη φωτό. Εγώ που κατάγομαι από διπλανό νησί, με τσέλετε για μέλος? Pink_Fish

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΤΣΟΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ είπε...

Καλημέρα σας κυρία Semitecolo και συγχαρητήρια για την εκπομπή σας και την πρωτοβουλία σας.
Μόνο που με βρίσκει να αντιμετωπίζω ένα πολύ κρίσιμο δίλημμα. Συγχρόνως, κατά διαβολική σύμπτωση, έλαβα ένα e-mail με κάλεσμα να συμμετάσχω στην
Ρ-ΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗ
Α-ΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ
Π-ΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ
Ο-ΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ
Ρ- ΕΦΟΡΜΙΣΤΙΚΗ
Τ-0ΠΙΚΗ
Ο-ΜΑΔΑ
Μη μου πείτε πως αυτή η ομάδα από τα σπλάχνα της Σπείρας-Σπείρας ξεκίνησε. Το ξέρω! Κι έχω πλήρη συναίσθηση ότι δεν πρόκειται παρά για μια φράξια. Η υπαρξή της όμως, και μη με παρεξηγήσετε, δικαιώνει τον αγώνα σας. Υπήρξε, άλλωστε, αγώνας του λαού μας χωρίς τις φράξιες του;
Όμως, σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να αρθείτε πάνω από συναισθηματισμούς και με το χέρι όπου θέλετε, να με βοηθήσετε τι να διαλέξω; Σπείρα-Σπείρα ή Ραπόρτο;

Unknown είπε...

@alw: Hey bro! Όταν λες "θα τραβάνε τα βυζιά τους", εννοείς πως θα κατεβάζει ο καθένας το δικό του γάλα ώστε να μην χρειάζεται να αγοράζει;;; Θα αρμεγόμαστε δημόσια ή θα υπάρξουν ειδικοί χώροι;

Έχω απορίες...

Unknown είπε...

@Π.Κ. : Ε όχι και δεν σας προσέξαμε! Απλά υπήρξα διακριτική!

Ελπίζω να το εκτιμήσετε και να βάλετε κάτι παραπάνω στην συνδρομή σας κι εσείς.

Ευχαριστώ!

Unknown είπε...

@Pink Fish: Ροζ Ψαράκι, όλοι οι καλοί (πληρωτές) χωράνε!

Ως επτανήσια, έχεις δικαίωμα να γίνεις μέλος της σπείρας-σπείρας μας.

Το τρολ είναι ο Ατσάραντός μας. Καλό παιδί με προίκα. Να στον γνωρίσω! Έλα και τα προξενιάαααα! :-)
(Ατσάραντε, για 'σένα δουλεύω, είδες!)

Unknown είπε...

Κύριε Βίτσο,

Αισθάνομαι και καταλαβαίνω το δράμα σας. Δεν ξέρω αν πραγματικά μπορώ να σας βοηθήσω!

Φυσικά και η ομάδα αυτή είναι φράξια που ξεπήδησε μέσα από τη Σπείρα-Σπείρα μας και ως "δικό μας παιδί", κατά κάποιον τρόπο, δυσκολευόμαστε να το αποκόψουμε.

Από την άλλη, εσείς ως πρωτοκλασσάτο στέλεχος της οργάνωσής μας -υπάρχουν σχετικές μαρτυρίες- θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη της απόφασής σας.

Μόνο να χαρείτε, μην ακολουθήσετε τακτικές Βαγγέλη έναντι Γιώργου γιατί θα φάμε τα ποδήλατά μας εδώ μέσα και ότι τίποτε άλλο, είμαι και σε δίαιτα!

Μια άλλη λύση είναι να καλέσουμε τον υπεύθυνο της οργάνωσης ΡΑΠΟΡΤΟ, να πάρει ανοιχτή θέση στο ζήτημα. Αφού είμαστε ούλοι μας δημοκράτες και τιμάμε τις διαδικασίες (βεραμέντε!).

Η απόφαση, δική σας!

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Σεμιτεκώλου,

Με συγχωρίτε, επίτοιμες ιεροδούλους (χυδαιστύ τσατσάδες) δέχεσθε;
Όσο για τα λεφτά, μη σεκλετίζεσται, δύο μπορντέλα είχαμε με την αδρεφή μου, όπος σας είπα, εκάμαμε το κουμάντο μας.
Α με βάλετε, εγό θα σας εμβάσω ταχιδρομικός 500 ευρό, 200 για την οργάνοσι και 300 για να πιείτε κι εσίς μια μπίρα. Το ξέρο 10%-30% είναι η ταρίφα τσι μίζας στη Ζάκυθο, αλλά μου είστε συμπαθίς και από ευχαριστισί μου προσφέρω το επιπλέον.

Unknown είπε...

Αγαπητή Πιερίνα,

Κάθε οργάνωση που σέβεται τον εαυτό της -όπως η δική μας καλιώρα- έχει και την ιερόδουλή της, να μην σας πω τις ιερόδουλές της (θηλυκές κι αρσενικές). Άρα από σήμερα είστε επίσημο μέλος της σπείρας-σπείρας μας.

Φυσικά βοηθάει και η γενναιοδωρία σας σε αυτό. Όμως, με το συμπάθειο, με 300 ευρώ θα πρέπει να πιω ούλη τη Γερμανία σε μπύρα και με φουσκώνει! Δεν βάζετε κάτι παραπάνω να πιω στην υγειά σας μια καλή σαμπάνια;

Πάντως τσι ξέρετε καλά τσι ταρίφες στο Ζάντε μας, αν και φάντασμα, ορθά μιλήσατε!

Τα σέβη μου!

mareld είπε...

Ντάνα μου, αγαπημένη!!!

Όσα έχω..ούλα για τη σπείρα-σπείρα..
Καταφτάνει συνάλαγμα..μη φοβάσαι..

Καλή αρχή και καλή δύναμη!

Σας θέλω ούλους κουμπάρους στο γάμο μου που θα γίνει στο απώτερο μέλλον στο εκκλησάκι του Άη Νικόλα.
Ελπίζω να με τιμήσετε..

Γλυκά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Ορή Ντάνα, ακόμα δεν εξεκινήσατε και αρχινήσατε τα νιτερέσα; Ούλα για τα λεφτά, γαμώ τα άστρα μου, όπου λες κι εσύ;
Και δε μου λες, άμα έμπει η Πιερίνα στην οργάνωση, ετότενες νάμπω κι εγώ! Γιατί τόσο καιρό εδιακρενόμουνα να το γυρέψω, αφού έγλεπα ότι δεν έχω τη μπιστοποίηση ISO του Παιδιού τση Πλατέας, όπως οι αποδέλοιποι που είστενε μέλη. Άμα όμως είναι να έμπουμε γούρμοι-άγουροι, εγώ γιατί να κάτσω απόξω;
Δημοκρατία είναι εφτούνη; Θα σου κάμω αναφορά στη Νομαρχία, μα τον Άγιο! Ακούς;

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω, για να ξεπεράσουμε τα διλήμματα το ΡΑΠΟΡΤΟ να γίνει η επίσημη φωνή της Σπείρας-Σπείρας μας αν φυσικά συμφωνείτε
με τον αντικομουνισμό που είναι διαποτισμένα τα κίτρινα φύλλα του και η πολιτική που υπηρετεί...

ΡΑΠΟΡΤΕΡ

Unknown είπε...

@Mareld: Γλυκό μου Μπουγαρίνι!

Μπράβο! Θα σε κάνουμε επίτιμο μέλος της Σπείρας-Σπείρας μας!

Παντρεύεσαι;;;; Εγώ κουμπάρα! Και στα δικά σας οι λέφτερες!

Un beso muy grande, mi cielo!

Unknown είπε...

@Βασιλικός κι α μαραθεί...: Μα ψυχή μου, γένεται να λείπεις εσύ; Είναι δυνατόν;;; Θεώρησα δεδομένη την παρουσία σου και την συνδρομή σου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να στείλεις τα φράγκα...

Ναι, ούλα για την πούρσα μας! Γιατί όχι;;;

Όμως να χαρείς, μη μου κάμεις αναφορά στη Νομαρχία! Δεν θα το αντέξω και εφτό!

Unknown είπε...

@ΡΑΠΟΡΤΕΡ: Συμφωνώ με την πρότασή σας, αγαπητέ αντί-σύντροφε κιαι θα την στηρίξω στην επόμενη αντιδημοκρατική ψηφοφορία μας.

Θα εισηγηθώ θετικά στην ολομέλεια της Οργάνωσης.

Να 'στε καλά!

Dr_MAD είπε...

@ Ατσαραντε

Α να χαθείς πανκ, μαλλιά, τέντυ μπόι!

[φτυστός σαν ευχούλης είσαι LOL]

don basilio είπε...

Μα τι τιμή! Και τι τιμή! Σφόδρα!
Και το ρεντίκουλο είναι, θεά μου, ότι άνοιξα μεν μαγαζί δικό μου, αλλά για να επαληθευτεί ο άγιος V, δεν βγάνω άκρι τι μπαίνει που και πως. Και δεν είναι και από προβλήματα που λύνονται με μία βίζιτα στο μαγαζί τσι σόρ-ας Πιερίνας. Αλήθεια, εκειό το παιδί την έκαμε τη βίζιτα γιαμά, ή ακόμα γράφει??? Εμάθατε τίποτσις?

Unknown είπε...

@MAD: Μην το παρεξηγείς το παιδί! Ήταν σε μυστική αποστολή στο Ναυάγιο... Μην θεωρείς κανείς τυχαίο, πως μετά την συνέλευση της Σπείρας μας, στο συγκεκριμένο μέρος, έσκασε το θέμα "τελεφερίκ"...

Unknown είπε...

@Don Basilio: Η τιμή, τιμή δεν έχει!

Μη φοβάσαι καμάρι μου, θα σου κάμω εντατικά μαθήματα και θα τονε βουλώσεις τον άγιο V!

Για το παιδί, δεν ξέρω τσίπουτες!