Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σύντροφοι,

Στην έκτακτη συνεδρίαση της σπείρας - σπείρας μας "Διαπλεκόμενοι Ζακυθινοί bloggers", που πραγματοποιήθηκε, σήμερον κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Δ.Δ. Λαγανά, και αφού δεν υπήρξε απαρτία, αποφασίστηκε ομόφωνα, με τις -πάντα- μη δημοκρατικές διαδικασίες που τηρούμε, κατόπιν προφορικής αιτήσεως του αξιότιμου μέλους μας, Βασιλικός κι α μαραθεί την μυρωδιά την έχει, η καθιέρωση του παρακάτω συνθήματος, ως επισήμου της οργάνωσής μας:

DUM SPEIRA SPIRAT SPERO

Παρακαλούνται τα μέλη, να αποστηθίσουν το σύνθημα καθώς και να το αναπαράγουν σε κάθε κοινωνική εκδήλωση που συμμετέχουν αλλά και σε οποιαδήποτε ευκαιρία τους δίδεται όπως για παράδειγμα, στη διάρκεια: χαρτοπαίγνιων, αμπάριζας, μπιζ, σκραμπλ, γκρινιάρη και φιδακίου. Ιδιαίτερα για το σκραμπλ, επιβάλλεται η δημιουργία λέξεων, οι οποίες παραπέμπουν στα σχετικά με την οργάνωσή μας όπως: διαπλοκή, παλιόπραμα, μίζα, σπείρα, Πιερίνα, πλατεία, ψευτοκουλτούρα, τσόκαρο, τραμπουκισμός κ.ά.

Επίσης, ως Γραμματέας της Οργάνωσης, έχω να καταγγείλω πως από όταν εμπήκε καλοκαίρι, τα περισσότερα σερνικά της οργάνωσης, κυνηγάνε απελπισμένες τουρίστριες στα τουριστικά θέρετρα και δεν ασχολούνται καθόλου με τα της Οργάνωσης. Ειδικά έχω να καταγγείλω τον Ατσάραντο, τον οποίο είδα με τα μάτια μου, να κυνηγάει γκρουπ με Τσέχες, μεταμφιεσμένες σε φραγκόκοτες. Μην δει φτερό αυτό το πτηνό, αμέσως να ορμίσει!

Τέλος, καλούμε τα μέλη που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, να τακτοποιήσουν το χρέος τους προς την Οργάνωση προκειμένου να μην τους κάνουμε βούκινο για λίγα ευρώ. Και μην είσαστε τσιγγούνιδες, Θέλω να πάω και διακοπές η Γραμματέας!



Εκ της Γραμματείας

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και γω έχω να καταγγείλω ότι η γραμματέας αντί να εργάζεται για το συμφέρον τση οργάνωσης , τραβάει συνεχώς το χαλί κάτω από τα πόδια της Σπείρας μας, όπως μπορεί κανείς να διπιστώσει διαβάζοντας την προηγούμενη ανάρτηση....
Παρακαλώ τον πρόεδρο να την διαγράψει αμέσως και να μην ανεχτεί άλλες διαφοροποιήσεις και εσωστρέφειες....Εκτός κι αν δεν έχουμε πρόεδρο οπότε άκυρον.

Ατσάραντος είπε...

1ον. Δεν ήταν Τσέχες. Τσέτες ήταν και με κυνηγούσαν. Δεν κατάλαβα γιατί.
2ον Δεν θα ανεχθώ φράξιες. Ο κόσμος της σπείρας δεν ανέχεται άλλο προσωπικές στρατηγικές, φιλοδοξίες και πράξεις που πληγώνουν την ενότητα. (copy paste δήλωση Γ.Α.Π.) Αν ο χωραΐτης αμφισβητεί τη θέση μου, επειδή βρέθηκαν 50 όλα κι όλα παραπάνω ψηφοδέλτια, τότε θα προκυρήξω δημοψήφισμα για το Σπειροσύνταγμα και θα προχωρήσω σε διαγραφές!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπα, που Ωχρά Σπειροχαίτη να σας κόψει... Γιατί τσακωνόστενε ορέ;

P. Kapodistrias είπε...

ΟΚ κα Σεμ/κόλου, ΟΚ.

Unknown είπε...

@Χωραΐτης: Εσκεφτόμουνα να πάρω το σοβαρό μου ύφος και να σου απαντήσω αλλά μετά ξύπνησε η μακρυκαντουνιώτισσα που κρύβω μέσα μου και θα σου πω, μόνο το εξής: "Άμε στο κέρατοοοοοοοο, παλιόπραμαααααααα!"

Εθαραπάικα!

Unknown είπε...

@Ατσάραντος: Ορέ να σου πω κι εσένανε, δεν πά' να ήτανε και πετσέτες; Το σίγουρο είναι πως εσύ τσι κυνήγαγες γιατί είσαι και γνωστός πορνοδιαστροφικός και μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις την αλήθεια. Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ο Ρουσόπουλος;

Unknown είπε...

@Βασιλικός κι α μαραθεί...: Όρσε κουφέτα! Εσύ μιλείς για φαωμάρες;;; Που έχεις ανακατώσει ούλη την Ελληνική μπλογκόσφαιρα;;; Κι ήρθες τώρα να κάμεις τι; Την ειρηνευτική δύναμη;;;

Το είδα κι εφτό! Ορέ σίγουρα εσύ είσαι;;; Ο Βασιλικός που ξέρω, λυσσάει για τσακωμούς! Εκτός αν ρωτάς να μάθεις το λόγο ώστε να κάμεις κάνα ανακάτωμα πάλε...

Unknown είπε...

@Π.Κ. : Μα τι να σας πω κι εσάς;;; Καλά για τσι άλλους ξέρω τι θρασίμια είναι...

Ναι, θα τα βάλω με ούλους σας σήμερα! Που σας κάνω ούλη τη χαμολοδουλειά και μία καλή κουβέντα δεν μου λέτε!

Έλεος!

None είπε...

Γεια σας και από εμένανε. Καλοστρατιά.

the boy with the arab strap είπε...

καντε κανα διαλυμα εσεις θα σφαχτειτε :)) περιμενετε να περασει το καλοκαιρι και τα λετε μετα πιο ηρεμα

Unknown είπε...

Γεια σου None!

Μπαμπάκια η ρούγα σου!

:-)

Unknown είπε...

Κρασί & νερό στα όνειρά μας... Μα, αυτό είναι το ήρεμό μας!!!

:-)