Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Καλωσόρισμα



Οι ενδιάμεσες εποχές ενδεικνύονται πάντα για αλλαγές και ξεκαθαρίσματα. Ειδικά την Άνοιξη, ανανεώνουμε γκαρνταρόμπα, φυλάμε τα χοντρά ρούχα του χειμώνα, στα πατάρια. Ίσως και μια αλλαγή στα μαλλιά. Πιο ανάλαφρη μουσική. Βόλτες στη λιακάδα. Βγάζουμε τα χοντρά χαλιά, αλλάζουμε τη θέση στα έπιπλα και γιατί όχι; Χτυπάμε και μια μετακόμιση!

Ετούτη η Άνοιξη με βρήκε σε φάση μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας. Δεν τη πήρα χαμπάρι που ήρθε. Εσωστρέφεια, περισυλλογή, ενδοσκόπηση και πολλή ταβανοσκόπηση... Διάφορα ξεκαθαρίσματα, στα μέσα και στα έξω μου. Νοιώθω ανάλαφρη πια!

Στα πλαίσια λοιπόν της γενικότερης ανανέωσης, αποφάσισα μετά από ένα χρόνο και κάτι μήνες, που εξασκούσα το προσφιλές μου άθλημα του blogging, στη φιλόξενη LiFO, να στήσω το δικό μου "μπλόγκο" κάπου πιο ήσυχα. Χωρίς φωνές κι αντάρες. Χωρίς γελοίους ανταγωνισμούς και κοκορομαχίες. Νοιώθω την ανάγκη, να σταθώ λίγο μονάχη μου στα πόδια μου και να επαναπροσδιορίσω πράγματα, καταστάσεις ακόμα και στόχους.

Τούτο το τσαρδί, το ονομάζω Εξοχική Κατοικία κι ελπίζω να μου φέρει την πολυπόθητη χαλάρωση που χρειάζομαι. Θα χαρώ να με επισκεφτούν εδώ παλιοί μα και νέοι φίλοι. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και τους καλωσορίζω!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με γεια το καινούργιο σου σπιτάκι και καλή διαμονή! Όμορφο και ζεστό!Μόνο κόίταξε τώρα που θα φυλάξεις τα χειμωνιάτικα να αποφύγεις τις ...ναφθαλίνες. Άσε να φάνε και κάτι οι σκώροι..

Unknown είπε...

Ευχαριστώ Χωραΐτη! Ναφθαλίνη; Ποτέ! Κάπως πρέπει να ζήσουν και τα έντομα. Άσε που η ανανέωση της γκαρνταρόμπας, βοηθάει και στην τόνωση της αγοράς... βεβαίως - βεβαίως! :-)

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθες...

Unknown είπε...

@Ανώνυμο-η: Ευχαριστώ, καλώς σας βρήκα!