Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Ηδύ Χάος




Τρέφεσαι απ' το Χάος. Το Χάος, που επικρατεί στο κεφάλι σου.
Στη ψυχή σου τι γίνεται; Συνδέεται η ψυχή με το μυαλό;
Η ψυχή είναι λεία σαν πάγος. Στάσου με χάρη, φορώντας παγοπέδιλα.
Ισορροπείς; Ξέρεις να χορεύεις;
Ο χορός σε μεταμορφώνει. Σε κάνει αυτό που θα ήθελες να είσαι.
Τι θέλεις να είσαι; Που θέλεις να πας;
Το ταξίδι είναι πιο σύντομο απ' ό,τι νομίζεις. Μην παραμυθιάζεσαι.
Ζωή σαν παραμύθι; Παραμυθένια ζωή;
Ζεις μέσα στο Χάος. Το Χάος, από το οποίο τρέφεσαι.
Πεινάς; Νοιώθεις πεινασμένη;
Δοκίμασε ένα φρούτο εποχής. Ζουμερό, γλυκό και πικρό μαζί.
Νυστάζεις; Έχεις κρεβάτι;
Κοιμήσου βαθιά. Στα όνειρα, θα σου μιλήσουν ιστορίες.
Τις ακούς; Μπορείς ν' ακούσεις;
Δεν μιλάς. Δεν έχεις τίποτα να πεις, σωπαίνεις.
Από που ήρθες; Τι γυρεύεις εδώ;
Ξέχασα πως δεν ακούς. Ξέχασα πως δεν μιλάς, σωπαίνεις...

6 σχόλια:

darkwhisper είπε...

Μου θύμισες το σχόλιο που είχα αφήσει στην "αγέλαστο επιστροφη" του αθηνάκη. Σκέφτηκα να το αντιγράψω, αλλα δε μου παει. Δεν είμαι απο τους τύπους που λένε την ίδια ατάκα σε άλλη γκόμενα! έχω να πω μόνο ότι τη ζωή το χαος το χορό και το παραμύθι μας, το φτιάχνουμε μόνοι μας. είμαστε από την πάστα των τέλειων και πάντα έχουμε κάτι να πούμε. Σωπαίνουμε μόνο από σωφροσύνη. Mwuhaahahahhaha....
(μωρε βγάλε τη "Λεκτική Επαλήθευση"! άμα σουρθει κανας σπάμμερ ξαναβάλτη αλλα τώρα τι μας πρήζεις τα τσιπιρδόνια?)

Unknown είπε...

Εμείς οι τέλειοι, έχουμε και τις αδυναμίες μας όμως! Δεν θυμάμαι το σχόλιο που λες, στον Αθηνάκη. Και να το αντέγραφες, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι αλλά είσαι και ιππότης. αχμ... Γι' αυτό έβαλα λεξική επαλήθευση ορέ, είχα κρούσμα! (Τι είναι τσιπιρδόνια, μικρέ μου καννιβαλιστή;;;)

Γιώργος είπε...

σιγα ρε αλιτιαλιγουσπερε μι ψαχνουμε νιου ατακες καθε φορα ρε,,,θα μιλισω ως "καλιτεχνης¨αυτο απο μονο του ειναι αρκετα ανισοροπο,,,τι βλεπω εδω;μυαλο,,ψυχη,,κ σωμα,,,,υλη,,,πνευμα,,,ψυχη,διαφορετικα καλιπτεται κ ισοροπει το σωμα κ αλλιως τ αλλα 2,,,το σωμα πχ καλυπτεται χορευοντας,,,πρωσωπικα,,,δεν μ αρεσουν τα ονειρα του υπνου αλλα του ξυπνητου,,,αυτα καλιπτουν ο καθενας με τον τροπο του τα3στοιχεια π εδω λες,,,,εγω παλι ος καλιτεχνις,απ αυτο αλλοτε βγαινει δημιουργεια αλοτε καταστροφη

Ανώνυμος είπε...

Καλή η καλλιτεχνία Γιώργο μου, αλλά καλή και η ορθογραφία. Εδώ όμως εσύ, ψυχή μου, τση 'χεις ζαλίσει τση ορθογραφίας τον αναμινάλε τση! Η "δημιουργεία" σου θυμίζει "σφαγεία".

Unknown είπε...

@giorgios: Βρε Ντες ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ να μην νοιώθω άσχημα που είμαι ανορθόγραφη! Πάντως, η αναορθογραφία σου είναι τόσο χαρακτηριστική που θα σε αναγνώριζα πίσω από οποιοδήποτε ψευδώνυμο! Έχετε και τις ιδιοτροπίες σας, εσείς οι καλλιτέχνες.

@βασιλικός κι α μαραθεί: Βρε ψυχή τση ψυχής μου! Μαύρα μάτια έκαμα να σε ειδώ! Μα να σου πω... μία κουβέντα -καλή ή κακή δεν έχει σημασία- δεν έβρηκες να πεις για το Εξοχικό μου; Μόνο για την ανορθογραφία του Γιώργου; Ωραία πράματα!

Ανώνυμος είπε...

κοντεύεις. προχώρα(το).μπαντ ηδύ=πρόμπλεμ..