Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Όλα είναι ένα ψέμα!




Πρωταπριλιά, η μέρα του ψεύτη!

Σήμερα δηλαδή, τα ψέματα είναι ελεύθερα για διακίνηση. Ενώ το υπόλοιπο έτος, απαγορεύονται δια ροπάλου. Πείτε όσα θέλετε, χωρίς ενοχές! Η μέρα το επιβάλλει.

Ψέματα μεγάλα ή μικρά. Σοβαρά ή αστεία. Ψέματα γλυκά ή πικρά. Ψέματα στρογγυλά ή τετράγωνα. Ψέματα για κάθε ηλικία. Για κάθε φύλο, για κάθε κοινωνική ομάδα.

Πείτε ψέματα στους γονείς σας, στους συντρόφους σας, στα παιδιά σας, στους εργοδότες σας, στους ψυχολόγους σας, στους φίλους σας, στους δικηγόρους σας, στους λογιστές σας, στου συναδέλφους σας, στον φούρναρη, στον ψιλικατζή, στον μανάβη και μην ξεχάσετε να κρατήσετε το μεγαλύτερο ψέμα, για την πάρτη σας!

Προσοχή: Είναι η μοναδική σας ευκαιρία να ξεγελάσετε τους πάντες! Δεν έχετε πολύ χρόνο ακόμα, η μέρα περνάει! Τρέξτε να διαδώσετε τα ψέματά σας, πριν να 'ναι πολύ αργά. Διαφορετικά, θα πρέπει να περιμένετε ξανά έναν ολόκληρο χρόνο!

Δεν χρειάζεται βέβαια να σας υπενθυμίσω ότι δεν πρέπει να πιστέψετε οτιδήποτε ακούσετε ή δείτε σήμερα! Είναι όλα ψέματα. Και οι τέσσερις τοίχοι του κτιρίου που βρίσκεστε, δεν υπάρχουν, εικονικά είναι όλα. Στην πραγματικότητα είμαστε όλοι στα Φίτζι και απολαμβάνουμε πολύχρωμα κοκτέιλ, σε άνετες αιώρες κάτω από κοκοφοίνικες. Το νου σας μην σας πέσει κάνας καρπός στο κεφάλι!

Today is the day! Η Μέρα Ανεξαρτησίας του Ψέματος. Πείτε τα όλα! Αλλά κάπου στο μυαλό σας να έχετε εκείνη τη λαϊκή σοφία: "ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται" .

Και του χρόνου!

5 σχόλια:

Γιώργος είπε...

1)ειμαι το ατομο με τη μεγαλυτερη γνωση ορθογραφιας.2)εκοψα την βοτκα-αυτο παει κατα το αμα κοψει η πουτανα το γαμησι θα κοψω κ γω το ποτο:)...3)ειμαι κ γαμο τα παιδια...4)κοιτα να δεις ρε πουστη μου που δεν μπορω να πω ψεματα5)ειμαι καψουρης6)μπορω να ξαναδοκιμασω κ αυριο?καλησπερα ντανα μολις εμαθα πος κερδισα το τζοκερ:)

P. Kapodistrias είπε...

Πες μου ένα ψέμα να σε αγαπήσω!...

Unknown είπε...

@giorgos: Καλημέρα Τζώρτζη! Τώρα που κέρδισες το τζόκερ, να πληρώσεις τα χρωστούμενα της Μιχαλούς!

@Π.Κ. : Και, πες μου ένα ψέμα για να με σώσεις!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι γιατί η συγκεκριμένη ημέρα δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί ως Εθνική Εορτή των Ελλήνων και δεν έχει καθιερωθεί ως αργία, όπως π.χ. η 25η Μαρτίου...

Unknown είπε...

Jimmarg, εγώ αναρωτιέμαι ποιος περιμένει την πρωταπριλιά για να πει το ψέμα του...