Τρίτη, 8 Απριλίου 2008

Ένα ψάρι που το λέγανε WADA...Αν η WADA "τσιμπήσει" με το "διαφωτιστικό" e-mail των κινέζων, τότε θα είμαι πλέον σίγουρη πως μέσω της τελευταίας βροχόπτωσης, ποτιστήκαμε όλοι -κατά λάθος φυσικά- με το επικίνδυνο σκεύασμα.

Πάντως και ο μανάβης το πρωί, κάπως ντοπέ μου φάνηκε...

6 σχόλια:

Π.Κ. είπε...

Κάτω τα χέρια απ' το Θιβέτ!!!!!!!!!

Dana_Semitecolo είπε...

Αγαπητέ κι εσείς "ντοπέ";;;

jimmarg είπε...

Σαν να παραποτίστηκε απο ¨ντόπα¨ το Ολυμπιακό Ιδεώδες αυτή τη φορά! Μετά την ομάδα της άρσης βαρών, 3 ακόμα αθλητές, της ελληνικής ομάδας ποδηλασίας, βρέθηκαν χθές ντοπαρισμένοι, ενω 2 γνωστοί έλληνες αθλητές του στίβου, όταν τους ζητήθηκε να περάσουν απο έλεγχο, εντελώς συμπτωματικά αρνήθηκαν κατηγορηματικά να δώσουν δείγματα ούρων! Τελικά, ίσως ο μόνος που δεν θα πρέπει να υποπτεύεσαι,να είναι ο μανάβης!

Π.Κ. είπε...

Διαρκώ
διαρκείς
διαρκεί...

χωραΐτης είπε...

Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι, με όλα αυτά που τρώμε, θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να περάσουμε αντιντόπινγκ κοντρόλ σε περίπτωση που
εφαρμοζόταν για τους bloggers; Αλλά ας μην τους δίνουμε ιδέες καλύτερα....
Υ.Γ.
Όλα αυτά γράφονται κάτω από την επήρεια μιας μπάρας δημητριακών που μόλις κατανάλωσα...
Καλημέρα σε όλους τους ...τους κινέζους

Dana_Semitecolo είπε...

@jimmarg: Κι εδώ πάει το "οοο τσουξίες Ντάντο μουυυ!". Μέχρι να σκάσει κανένα άλλο θέμα και να ξεχάσουμε και αυτό. Αλήθεια, με τον Ζαχόπουλο τι γίνεται;;;

@Π.Κ.: Διαρκώς!

@Χωραΐτης : Βρε καμάρι μου κι εσύ, τι ιδέες είναι εφτούνες;;; Εδώ ετοιμάζεται νομικό πλαίσιο για το blogging, πρόσεχε τι γράφεις! Μας διαβάζουν και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Αυτή η μπάρα δημητριακών, είναι κινεζικής προέλευσης; Καλημέρα :-)