Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Ένα ψάρι που το λέγανε WADA...



Αν η WADA "τσιμπήσει" με το "διαφωτιστικό" e-mail των κινέζων, τότε θα είμαι πλέον σίγουρη πως μέσω της τελευταίας βροχόπτωσης, ποτιστήκαμε όλοι -κατά λάθος φυσικά- με το επικίνδυνο σκεύασμα.

Πάντως και ο μανάβης το πρωί, κάπως ντοπέ μου φάνηκε...

6 σχόλια:

P. Kapodistrias είπε...

Κάτω τα χέρια απ' το Θιβέτ!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Αγαπητέ κι εσείς "ντοπέ";;;

Ανώνυμος είπε...

Σαν να παραποτίστηκε απο ¨ντόπα¨ το Ολυμπιακό Ιδεώδες αυτή τη φορά! Μετά την ομάδα της άρσης βαρών, 3 ακόμα αθλητές, της ελληνικής ομάδας ποδηλασίας, βρέθηκαν χθές ντοπαρισμένοι, ενω 2 γνωστοί έλληνες αθλητές του στίβου, όταν τους ζητήθηκε να περάσουν απο έλεγχο, εντελώς συμπτωματικά αρνήθηκαν κατηγορηματικά να δώσουν δείγματα ούρων! Τελικά, ίσως ο μόνος που δεν θα πρέπει να υποπτεύεσαι,να είναι ο μανάβης!

P. Kapodistrias είπε...

Διαρκώ
διαρκείς
διαρκεί...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι, με όλα αυτά που τρώμε, θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να περάσουμε αντιντόπινγκ κοντρόλ σε περίπτωση που
εφαρμοζόταν για τους bloggers; Αλλά ας μην τους δίνουμε ιδέες καλύτερα....
Υ.Γ.
Όλα αυτά γράφονται κάτω από την επήρεια μιας μπάρας δημητριακών που μόλις κατανάλωσα...
Καλημέρα σε όλους τους ...τους κινέζους

Unknown είπε...

@jimmarg: Κι εδώ πάει το "οοο τσουξίες Ντάντο μουυυ!". Μέχρι να σκάσει κανένα άλλο θέμα και να ξεχάσουμε και αυτό. Αλήθεια, με τον Ζαχόπουλο τι γίνεται;;;

@Π.Κ.: Διαρκώς!

@Χωραΐτης : Βρε καμάρι μου κι εσύ, τι ιδέες είναι εφτούνες;;; Εδώ ετοιμάζεται νομικό πλαίσιο για το blogging, πρόσεχε τι γράφεις! Μας διαβάζουν και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Αυτή η μπάρα δημητριακών, είναι κινεζικής προέλευσης; Καλημέρα :-)