Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Μας πήρε και μας σήκωσε ...



στη κυριολεξία!

Αφού οι Ζακυθινοί, μιλάνε για "πρωτοφανές φαινόμενο", μία μόνο εξήγηση μπορεί να δοθεί, για τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε εχθές το Φιόρο του Λεβάντε: το βέτο του Καραμανλή στο Βουκουρέστι.

Μην απορείτε σύντροφοι! Είναι πολύ απλό. Το "ΟΧΙ" της Ελλάδας, προκάλεσε τέτοια σύγχυση στον Μπους που διέταξε αμέσως να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου (ναι, και τον Αίολο οι Αμερικάνοι τον ελέγχουν). Επειδή η μόνη ελληνική πόλη που γνωρίζει ο Μπους Τζούνιορ, είναι η Αθήνα (διατηρώ μια επιφύλαξη ως προς αυτό), επικοινώνησε με την μικρή του κόρη η οποία είχε επισκεφτεί τα τελευταία χρόνια το νησί μας, μαζί με τον παππού Μπους και κάτι άλλους οικογενειακούς φίλους, οι οποίοι ήταν φιλοξενούμενοι στη θαλαμηγό του κ. Λάτση -θα θυμάστε - και ζήτησε τη βοήθειά της. Εκείνη, επειδή είχε γνωρίσει εδώ έναν ψαρά με τον οποίο, οι φήμες λένε πως υπήρξε κάποιο νεανικό φλερτ, θυμήθηκε αμέσως το όνομα του νησιού μας και αναφώνησε, "Zakyntos dad, Zakynthos!". "Zakynthos!" αναφώνησε και ο Μπους και νάτος ο ανεμοτούρτουλας στο Καλαμάκι.

Το σενάριο επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι αμέσως μετά την έντονη βροχόπτωση, τη χαλαζόπτωση και τον ανεμοστρόβιλο που έπληξαν το νησί, ο ουρανός καθάρισε και βγήκε ένας ήλιος να! Λες και δεν είχε γίνει τίποτα! Αυτά μόνο με τεχνητά μέσα επιτυγχάνονται, να το ξέρετε!


Ακόμα άλλες φήμες λένε, πως αναμένεται εμφάνιση του Τέρατος του Λοχ Νες στις Πρέσπες, μεγάλης έντασης σεισμική δόνηση στο ελληνικό τόξο -γενικώς- επίθεση εκατομμυρίων ακρίδων στο θεσσαλικό κάμπο αλλά και ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ. Το Χ.Α.Α. καθώς και το Νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, δεν προβλέπεται να επηρεαστούν από την μεθοδευμένη επίθεση των Αμερικανών. Άλλωστε "Ανήκομεν εις την Δύσιν".

Όπως όλοι καταλάβαμε, υπάρχει ξένος δάκτυλος...



Επειδή πέρα από την "πολιτική" και παραφιλοσοφική διάσταση των γεγονότων, υπάρχει και η πραγματική κατάσταση, στο blog του αγαπητού
Ατσάραντου , μπορείτε να δείτε video και φωτογραφίες από τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο. Είναι πραγματικά τρομακτικό το ίδιο το φαινόμενο όσο και όλο αυτό που άφησε πίσω του. Καλή δύναμη στους πληγέντες!

2 σχόλια:

jimmarg είπε...

Χαίρομαι που το κατάλαβες και εσυ οτι ο ανεμοστρόβιλος δεν ήταν τυχαίος.Το μόνο που μένει για να σιγουρευτούμε είναι η ανάλυση του βίντεο που τράβηξε η κρυφή κάμερα του ΚΤΕΟ λίγο πρίν την έναρξη του φαινομένου, το οποίο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δείχνει στελέχη της CIA να ετοιμάζονται να ενεργοποιήσουν ενα περίεργο μηχάνημα που πάνω του υπήρχε ενα κόκκινο κουμπί που έγραφε ¨start anemostrovilos¨...

Unknown είπε...

Μη φοβού σύντροφε! Θα λάμψει η αλήθεια!!!