Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Απορίες - Αιτήσεις - Προτάσεις - Ανακοινώσεις - Μεταφορές - Συνδέσεις, ο ΜΗΤΣΟΣ



  • Εκείνο το τελεφερίκ στο Ναυάγιο, ξέρεις κανείς πότε θα ολοκληρωθεί; Θέλει η 80άχρονη νόνα μου να την πάω, θα προλάβει;

  • H VPRC, μετά τις κομματικές δημοσκοπήσεις, άρχισε να διερευνά την μπλογκόσφαιρα. Από την έρευνα θα προκύψει και ο καταλληλότερος για blogger; Άμα είναι να βάλω κάτι "μέσα" να δουλέψουνε!

  • Αφού οι δημοσκόποι, ξέρουν τι ψηφίζουμε και ποιον θεωρούμε κατάλληλο να μας κυβερνά κλπ κλπ, δεν είναι ανούσιο το να τρέχουμε στις κάλπες; Ας βγαίνει το αποτέλεσμα με tele-voting. Πιο έγκυρο και πιο φθηνό (σε κόστος ντε!), θα είναι!

  • Εφόσον έχουν τόση πέραση τα blog, γιατί δεν φτιάχνει και η κυβέρνηση ένα; Προτείνω δε, να είναι διαδραστικό, ώστε να υπάρχει πραγματική και ενεργή συμμετοχή του πολίτη.
  • Ο μεγάλος - καταστροφικός σεισμός, που αναμένεται μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς, θα γίνει; Αν ναι, πότε; Βαρέθηκα να κοιμάμαι με τη σφυρίχτρα στο χέρι! Κάποιοι φοβεροί χιουμορίστες, διαλαλούν πως η Νομαρχία Ζακύνθου, έλαβε πλήθος σκηνών και σάκων για τα πτώματα. Τους προτείνω - σαν καλά "κοράκια" - να σκάψουνε και λάκκους, προκειμένου να είναι καθ' όλα έτοιμοι!

  • Έχω κι άλλο θέμα με τον Εγκέλαδο: Θα είναι της Ζακύνθου ή της Κεφαλλονιάς; Πρέπει να ξέρουμε! Μην τσουρομαδηθούμε μετά, για τον τόπο καταγωγής του...

  • Ακόμα και η ΔΕΗ κάνει διακοπές, ενώ εγώ πήζω! Πλήρης ισοπέδωση των αξιών της κοινωνίας. Ούτε τα μπάνια του λαού δεν μας αφήνουν να κάνουμε.

  • Ο Τσουκάτος της Πόπης, κάνει κι αυτός διακοπές. Ακούγεται όμως έντονα πως είναι από μπουζί και όχι από πλατίνες, όπως αρχικά είχε διαδοθεί.

  • Τα κλιματιστικά μας (Ζίμενς φυσικά), δουλεύουν στο φουλ. Πηγαίνω στη δουλειά με παλτό κι από μέσα το μπικίνι. Την ώρα που τελειώνω, πετάω το παλτό μες στο ασανσέρ και ξεχύνομαι στους δρόμους σαν την cat woman, ένα πράμα. Αν τύχετε στον δρόμο μου, κάντε στη άκρη. Με τυφλώνει το πάθος και δεν ξέρω που πηγαίνω!

  • Ζίμενς ήταν και το κινητό μου. Το πέταξα προχθές στα σκουπίδια αφού σε όποια υπηρεσία και να πήγαινα, με κοίταζαν απαξιωτικά. Λες και αυτοί δεν παίρνουν μίζες! Εγώ τουλάχιστον το αγόρασα με τον ιδρώτα μου το κινητό, έχω και την απόδειξη αγοράς από τον Γερμανό, για όποιον ενδιαφέρεται...

  • Τελικά ο Ρόκο(ς) και "τ' αδέρφια του", πόσο εμπλεκόμενοι είναι στην "πολύκροτη υπόθεση"; Ο Βισκόντι, έχει να δηλώσει κάτι γι' αυτό;;; Στην ανάγκη, ας κάνει δήλωση η Μανιάνι...

  • Παραλίγο να μαλλιοτραβηχτώ εχθές, με μία νταρντάνα Τσέχα, παραθερίστρια. Ο λόγος ήταν πως της έκανα παρατήρηση επειδή πέταξε το τσιγάρο της στο δρόμο και μάλιστα σε περιοχή με ελιές και πεύκα. Δεν ξέρω τι κατάλαβε γιατί της μιλούσα ελληνικά κι εκείνη μου μίλαγε τσέχικα. Νομίζω πως με έβριζε αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Άλλωστε οι Τσέχοι, πάντα ακούγονται σαν να σε βρίζουν. Όχι δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιο!

  • Για να ξεπεράσω το άγχος της δουλειάς, ονειρεύομαι διακοπές το Φθινόπωρο, που όμως δεν θα μπορώ να πάω. Όταν θα έρθει το Φθινόπωρο, θα ονειρεύομαι τα Χριστούγεννα, που επίσης δεν θα μπορώ να πάω. Τα Χριστούγεννα, θα ονειρεύομαι το Πάσχα, που αποκλείεται να πάω και στο τέλος θα τη βγάλω πάλι με 'κάνα Σαββατοκύριακο στο εξωτικό Αρκούδι, και πολύ μου!
  • Και για να μην λέτε ότι είμαι κακός άνθρωπος, πάρτε κι ένα καλοκαιρινό τραγουδάκι, να σας δροσίσει...



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι απαντήσεις στις απορίες σου:

1. Την νόνα σου να τη πας στη σπηλιά του Αγίου Γερασίμου, που είναι κει κοντά να ανάψετε ένα κεράκι. (πληροφορίες στο επόμενο Ραπόρτο)
2. Εσύ δεν χρειάζεσαι μέσα. Είσαι λαοπρόβλητη…
3. Έτσι θα γίνεται όπως το λες.
4. Να δω το blog του Ρουσόπουλου κι ας πεθάααανω….
5. Η Νομαρχία δεν έχει κάνει κανένα έργο την τελευταία δεκαετία ώστε να ανησυχεί μην το καταστρέψει ο αναμενόμενος καταστροφικός σεισμός .
6. Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα διότι μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα σεισμοδάνεια και μάλιστα άτοκα!
7. Η ΔΕΗ ότι θέλει κάνει. Σε λίγο θα αναλάβει και τη διοίκηση του Δήμου.
8. Να τον στείλουμε στη Ζιμενς για σέρβις…
9. Και από νερό; Από το σωληνάκι του κλιματιστικού πίνεις και συ;
10. Καλύτερα να τα παίρνεις από τη Ζίμενς παρά να σε υποκλέπτουν από τη Βόνταφον
11. Εδώ νομίζω ταιριάζει περισσότερο η ταινία του Μάρκο Φερρέρι «Το μεγάλο φαγοπότι»
12. Λες να νοσταλγήσουμε το Πατακό;
13. Κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει το όνειρο, που λέει κι Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ. Σου αφιερώνω το ωραιότατο αυτό άσμα. Αν το βρείς στο γιου τιούμπ (καλό;) βάλτο στο μπλογκ σου.

Unknown είπε...

Αγαπητέ Χωραΐτη, ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σου. Μου είναι πολύ χρήσιμες!

Πιο θερμά ευχαριστώ για το υπέροχο κομμάτι του λατρεμένου Λάκη Παπαδόπουλου. Δεν ξέρω αν υπάρχει στο youtube αλλά θα το αναζητήσω! Διότι όλοι έχουμε: "Δικαίωμα στο όνειρο, δικαίωμα στο τίποτα..."!

Να 'σαι καλά!

the boy with the arab strap είπε...

kala ta les!!!
soy hrthe erwtimatologio gia to blog?
moy hrthe kai emena alla den apantisa... ta leme se kamia dekaria meres feygw

Unknown είπε...

Άνθρωπε! Ήρθε το ερωτηματολόγιο αλλά δεν απάντησα, επίσης.

Να περάσεις όσο καλά μπορείς και να βγάλεις πολλές φωτογραφίες!

:-)