Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009 - ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ

Κι επειδή κινδυνεύω να κατηγορηθώ για στήριξη του δικομματισμού, ορίστε μια γεύση από τον Μικρομεσαίο χώρο της Ελληνικής πολιτικής σκηνής...


ΣΥΡΙΖΑ: και τα μυαλά στα κάγκελα!
Δεν έχει βγάλει ακόμα σποτ, το σκέφτεται καθώς ρεμβάζει από το παράθυρο τις αγριοτριανταφυλλιές στο εξοχικό. Κομμάτια από το ποτό και το ξενύχτι... Ο αγώνας θέλει θυσίες!
Ας δούμε όμως τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα στο εξοχικό... (Μια προσφορά του νεανικού δελτίου ειδήσεων του ΣΤΑΡ)

<a href="http://www.grapheine.com">Création de logo Graphéine</a>

ΚΚΕ: Το πτώμα σου λαέ!

Στο μεταξύ, η Αλέκα δεν έχει αφήσει οικοδομή, λιμάνι, χωράφι (στα Σούρμενα και στις γύρω περιοχές) καθώς και κανένα λαϊκό κέντρο, όπου δεν έχει εμφανιστεί. Στόχος του κόμματος, για χιλιοστή εκατοστή εξακοσιοστή πρώτη φορά, θα είναι η είσοδος στο ευρωκοινοβούλιο με στόχο την εκδίωξη των βάσεων του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα.

Παρακολουθήστε απόσπασμα της ομιλίας της εκπροσώπου του κινήματος κας Χούλια. Ήταν κι αυτή μια από τις χιλιάδες κομπάρσες της ινδικής ταινίας που σάρωσε τα όσκαρ εφέτος, βασισμένη στην στυγνή εκμετάλλευση του ινδικού λαού από τους μεγαλοκαρχαρίες της βιομηχανίας θεάματος. Ευτυχώς βρέθηκε το κόμμα και την κράτησε να μην πέσει στα ναρκωτικά. Αμέσως μετά την ομιλία της βασανισμένης -από τον σκηνοθέτη- Χούλιας, ακολούθησε συναυλία με τραγούδια του Λοΐζου και του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου. Η Αλέκα είχε να εμφανιστεί αλλού.


<a href="http://www.grapheine.com">Création de site internet Graphéine</a>

ΛΑΟΣ : ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

Στο ΛΑΟΣ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Ο Άδωνις φαίνεται να έχει "φουσκοδενδρίες" και αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύντροφό του, η οποία "χτυπάει" μεγαλύτερα νούμερα στη τηλεθέαση από ό,τι ο ίδιος. Ζει ένα δράμα...

Δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα γνωστής μεσημεριανής εκπομπής που σέβεται τον εαυτό της και πάνω από όλα τον τηλεθεατή της. Η σκηνή με τα "μπουμπούκια" χρειάζεται απαραίτητα τη γονική συναίνεση πριν τη προβολή της και ένα ποτήρι νερό για τη ζαλάδα.

<a href="http://www.grapheine.com">Studio de création graphique Graphéine</a>

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!

Budget για διαφήμιση και τα σχετικά, δεν υπάρχει. Ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει. Άλλωστε, δεν του το επιτρέπει και η οικολογική τους συνείδηση. Βασικό μέλημα των Οικολόγων Πράσινων, είναι να πείσουν τους γύρω τους για τις αγνές προθέσεις τους. Να καταφέρουν να "περάσουν" στη συνείδηση του κόσμου, το πρόγραμμά τους. Να γίνει η οικολογία σε όλους, τρόπος ζωής.

Το στιγμιότυπο, από φανερή κάμερα του ίδιου του Οικολόγου Πράσινου στην οποία καταγράφει την πρόοδό του στον τομέα της επικοινωνίας με τον αυριανό ψηφοφόρο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την αποστολή του σχετικού video.



<a href="http://www.grapheine.com">Agence communication Paris Graphéine</a>

ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ; ΤΙ 'ΧΑ ΠΑΝΤΑ!

Από τα πολύ μικρά ή τα πρωτοεμφανιζόμενα κόμματα, δεν έχουμε αξιώσεις. Αυτά βέβαια δεν έχουν και πολλά περιθώρια για προβολή. Παλεύουν να μπουν ως αναφορές -έστω και αρνητικές- σε καμιά φυλλάδα, λόγω του πλουραλισμού του συστήματος, βλέπετε. Παλεύουν με τις προσωπικές τους Δημόσιες Σχέσεις. Είναι πάντα υπερ-αισιόδοξα και δεν το βάζουν κάτω ποτέ!

Σε αυτά τα κόμματα ειδικά, θα μου επιτρέψετε να πω από καρδιάς επιτυχία γιατί μου αρέσει η λογική του "ψηφίζω εμένα γιατί δεν μου κάνει κανείς άλλος".

Το απόσπασμα από τις κάμερες της Βουλής. Ευγενική παραχώρηση του καφετζή. Να 'σαι καλά βρε Μήτσο!




<a href="http://www.grapheine.com">agence communication Paris Lyon Graphéine</a>

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tha psifiso mikromeseo komma! Goustaro!

NK

Μηθυμναίος είπε...

Στην Ελλάδα, σε όλα δίνουμε χαρακτήρα πανηγυριού, μιας κι η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή, οπότε δεχόμαστε πως... τελικά είμαστε για πανηγύρια!!!

Πολύ καλές οι δημιουργίες σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Με έπεισες! Θα ψηφίσω Χούλια!

tsintsantson

Τσαλαπετεινός είπε...

Αγαπητή Dana
Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των προεκλογικών προγραμμάτων των κομμάτων που συμμετέχουν στις επερχόμενες Ευρωεκλογές με τον πλέον αμερόληπτο και δημοκρατικό τρόπο από το blog σου, καθιστά τους αναγνώστες σου πανέτοιμους για την υπεύθυνη άσκηση του δικαιώματός τους.

Γιώργος είπε...

καλημερα.βασικα καλα κανετε κ το ριχνεται στην πλακα,ειναι η πολιτικοι(η)απο τα λιγα πραγματα που δεν μπορω να κανω καμια πλακα,μακαρι να μπορουσα να το ριχνα στον χαβαλε ειδικα σ αυτο το θεμα,ξερω αρκετους απο αυτους κ ξερω απο κοντα κ πρωσωπικα τι καθικια ειναι,ακομα κ αν υποθετικα μπορουσα να αποδειξω ορισμενα "απιστευτα"θα χα 2 επιλογες,η θ αναγκαζωμουν να τα "παρω"για να το βουλωσω η θα με στελαν:)απο το 1995 δεν εχω ψηφισει κ α ν ε ν α ν!οχι γιατι το παιζω "μαγγας"αλλα αυτο ειναι μια αποψη π ελπιζω να μην αλαξω κ απλα να απεχω,σορρυ για τα πολλα π εγραψα αλλα ειμαι ακομα ζαλισμενος,καλημερες κ παλι

Unknown είπε...

NK, καλά θα του κάνεις! χα!

Unknown είπε...

Στράτο μου καλέ, έτσι ακριβώς. Τα βλέπουμε όλα σαν πανηγύρια γιατί είμαστε κι οι ίδιοι πανηγύρι! Σκέφτομαι να γράψω και κάτι σχετικό τις επόμενες μέρες.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα πάντα, καλά σου λόγια!

Φιλιά από το Ιόνιο στο Αιγαίο!

Unknown είπε...

tsintsantson, κοίτα μόνο να είναι δαγκωτό! χεχε

Unknown είπε...

Τσαλαπετεινέ μου, υποχρέωσή μου! Αυτή είναι η υποχρέωση των μπλόγκερς γενικότερα. Όπου κι όταν χρειάζεται να παρουσιάζουν την αλήθεια αμερόληπτα. Όχι σαν τους δημοσιογράφους που κάνουν προπαγάνδα κανονική!

Χαίρομαι που βοήθησα!

:)

Unknown είπε...

Τζώρτζη θεόμουρλε, με εκπλήσσει το σχόλιό σου. Ούτε μια βρισιά;;; Μπράβο βρε Αστέρι! Και είναι από τις λίγες φορές που καταλαβαίνω ακριβώς τι γράφεις! Ξαναμπράβο βρε Αστέρι!

Καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι από τη μία. Από την άλλη η αδιαφορία δεν είναι λύση, αντιθέτως δημιουργεί μια πάγια κατάσταση, ένα καθεστώς που γίνεται ακλόνητο! ΣΤο χέρι μας είναι να αλλάξουμε την πολιτική κατάσταση. Εμείς είμαστε η πολιτική. Άμα και όταν δεν πουλάμε τη ψήφο μας για καμιά θεσούλα ή κάποιο άλλο ρουσφέτι...

Φιλιά!

Γιώργος είπε...

1)εβριζα αλλα απο μεσα μου:)
2)αυτο θα το πω γιατι θα σκασω ομως,εχω γνωστο δημαρχο κ ξερω αρκετους πολιτικους(κ ας θεωρηθει μουρη μ αυτο οτι πουλαω)ο συγκεκριμενος δημαρχος ειναι συγκενης μου,του ειπα συγκεκριμενα(χ)χ του λεω εισαι πολυ καλος ανθρωπος,αν μπλεξεις με πολιτικι θα σε χα λα σει,ξεκιμισε μ ολες τις καλες διαθεσεις,ε αναγκαστηκε να κανει ενα σωρο "λαμογιες"για να επιβιωσει κ δεν λεω περισοτερα γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα
3)ξαναλεω λοιπον,ι σ ω ς ,,,ι σ ω ς σε κανα μικρο χωριο η νησι,ισως εκει μπορει να αλαξουν μερικα πραγματα προς το καλυτερο,
γενικα στη πολιτκι(παπαντρουκαραμανληδες)δεν θα αλαξουν ποτε!κ αν εγω ασχοληθω μ αυτα ειμαι τοσο παλαβος που δεν θα εκανα πισω στις αποψεις μου,ε εκει στη καλυτερη θα με πανε καμια φυλακη η θα με φανε,κανω λοιπον τον μαλακα που κ που για να χω λιγο το κεφαλι μου ηρεμο,
υσ1,,,με βλεπω ετσι οπως παω να με δεις με κανα μανδυα κ να το παιζω διογενης:)
8)ουφ κουραστηκα απο πολι ορθογραφια,θελω 3ωρες ξεκουραση απο πολι σοβαρη σκεψη:)
υσ3,,,εν βριζω μολε,σχολιαζω οπος ελεγε κ ο ζαμπετας
υσ4,,,καλο το πολιτικι,αλλα με νιαζουν τα ομορφα(γενικα)κ κυριως τα ηρεμα,

,,,,σορρυ για τα πολλα αλλα εμνευση ειναι αυτη:)

Ιωάννα είπε...

Εγώ θα τα ''βγάλω'' και όποιος μείνει τελευταίος αυτόν θα ψηφίσω!
"Φτου, ήρθε η θεία μου από το Αργάσι και μου 'πε πως θα χάσει Παναγία μου να χάσει. Χάσει, χάσει, χάσει! Το χλουπέρι το ριζό που ξεκούφανε το ζω, μου κάμε να τρελαθώ και καλάμια να σηκώσω και τση Πόλης τα καράβια. Α, μπε μπα μπομ, του κείθε μπλομ. Α, μπε μπα μπλομ του κείθε μπλομ, μπλιμ μπλομ''
Εύρηκα, εύρηκα τον κο Μπλομ θα ψηφίσω. Ευχαριστώ Ντάνα μου, επιτέλους τα ξεκαθάρισα μέσα μου! :-)

Unknown είπε...

Αφού με τα παιδιά τα πάμε καλά, όπως φαίνεται άλλωστε και στο βίντεο είμαστε σε καλό δρόμο...δεν θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή,που θα πάει; :-))

Ανώνυμος είπε...

:) :) :)
Να ΄σαι καλά και έψαχνα για τα προγράμματα.

Μάκια!!

Unknown είπε...

Γιώργο μουρλέ, από μέσα σου κάμε ό,τι θες!

Η πολιτική μα και οι πολιτικοί, στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Επιμένω όμως πως αν βοηθήσουμε όλοι μας, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση.

Μερτσί!

Unknown είπε...

Σιόρα Ιωάννα μου, χαίρομαι που σε βοήθησα! Εγώ θα ψηφίσω Μπλιμ!

Φιλιά πολλά!

Unknown είπε...

Οικολόγοι Πράσινοι Ζακύνθου, χαίρομαι ιδιαίτερα που έχετε χιούμορ!

Καλή επιτυχία!

:)

Unknown είπε...

Φοραδούλα μου χρυσή! Για εσένα νοιάζομαι Κυρά μου, που δεν προλαβαίνεις να ψάξεις για προγράμματα κλπ.

Σε φιλώ!

Vam33 είπε...

Κορυφαίο ποστ!